Murat Dalkılıç Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Murat Dalkılıç Büyüledi

Murat Dalkılıç Büyüledi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Winterfest 2014 kapsamında kentte konser veren Türk pop müziği sanatçısı Murat Dalkılıç, hayranlarını coşturdu.

13.12.2014 14:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Winterfest 2014 kapsamında kentte konser veren Türk pop müziği sanatçısı Murat Dalkılıç, hayranlarını coşturdu. Havuzbaşı Kent Meydanı'nı dolduran binlerce Erzurumlu, sanatçının son albümündeki hit parçalarını birlikte seslendirdi. Sanatçı Murat Dalkılıç, Erzurum'da muhteşem bir sahne performansı sergiledi. Konser öncesi Erzurum'un mahalli sanatçılarından Hakan Murat Çukur da sahne alarak, müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde gerçekleştirilen mapping gösterisi yoğun ilgi gördü. Erzurum tarihinin ışıklarla anlatıldığı gece, havai fişek gösterisiyle renkli görüntülere sahne oldu.

BAŞKAN SEKMEN'DEN TARİHİ KONUŞMA

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konserler öncesi Havuzbaşı Kent Meydanı'nı dolduran binlerce Erzurumlu'ya seslendi. Yoğun ilginin yaşandığı gecede sıcak ve samimi söylemleriyle dadaşları coşturan Başkan Sekmen, şöyle konuştu: "Erzurum; Anadolu'nun bağrında serhat bir şehrimizdir. Hemşerilerim; şuna gönülden inanıyorum ki, Reis-i Cumhurumuz, Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve bürokratlarımızla Erzurum'un makus talihini yeneceğiz. Erzurum'u, ekonomi, kültür, turizm ve sanatta, ticaret, yatırım ve istihdamda Türkiye'nin merkezi yapacağız. Şehrimizi yaşanabilir bir kent yapacağız. Erzurum, kış ve yaz turizminde lider bir kent olacak. Yüce Allah bu şehre çok büyük imkanlar vermiş. Erzurumlular, asla ümitsizliğe düşmeyin. Gelin hep birlikte el ele verelim ve bu şehre neler yapabiliriz onu hayata geçirelim. Sizlerin dua ve desteğiyle inşallah marka bir şehir olacağız." Sekmen, Kış Festivali'nin önemine dikkati çekerek, "Winterfest ile ilgili yurt içi ve yurt dışına yayın ve tanıtım yapıldı. Amacımız; Erzurum'un bütün turizm imkanlarını ortaya çıkarmaktır" dedi. AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ve Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar da konser öncesi vatandaşlara hitap etti. Başkan Sekmen, muhteşem gecede sanatçı ve diğer yetkililere birer plaket verdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Dalkılıç Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement