Muratpaşa'da Bahçe Atıkları Toplama Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'da Bahçe Atıkları Toplama Çalışmaları

Muratpaşa ilçesinde bahçe atıkları ve ağaç dallarının düzenli şekilde toplanması amacıyla vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

27.06.2015 13:28

Muratpaşa ilçesinde bahçe atıkları ve ağaç dallarının düzenli şekilde toplanması amacıyla vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğünce bahçe atıkları ve ağaç dallarının toplanması amacıyla belirli bir program hazırlandığı ve vatandaşların da bu programa uymaları gerektiği bildirildi.

Bahçe atıkları ve ağaç dallarının toplanması için her mahalleye farklı bir gün belirlendiğinin belirtildiği açıklamada, pazartesi günleri Güzeloba, Ermenek, Yenigöl, Güzelbağ, Yeşilköy mahallelerinde, salı günleri Şirinyalı, Yeşilbahçe, Haşim İşcan, Gençlik, Demircikara, Kırcami, çarşamba günleri, Fener, Çağlayan, Güzeloluk, Zümrütova mahallelerinde toplama yapılacağı kaydedildi.

Meydankavağı, Kızılarık, Yeşildere, Gebizli, Mehmetçik, Doğuyaka, Topçular, Tarım, Yeşilova mahallelerinde perşembe günleri, Bahçelievler, Deniz, Kışla, Varlık, Elmalı, Tahılpazarı, Balbey, Yüksekalan, Kızıltoprak, Zerdalilik, Çaybaşı ve Sinan mahallelerinde ise cuma günleri temizliklik yapılacağı bildirildi.

Cumartesi günleri ise Meltem, Bayındır, Soğuksu, Güvenlik, Yıldız, Kızılsaray, Memurevleri, Altındağ, pazar günleri de Yenigün, Konuksever, Dutlubahçe, Etiler, Cumhuriyet, Muratpaşa, Üçgen ve Sedir mahallelerinden bahçe atığı çöplerin alınacağı ifade edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'da Bahçe Atıkları Toplama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement