Muş'ta Kar Yağışı - Son Dakika
Yerel

Muş'ta Kar Yağışı

Muş\'ta Kar Yağışı

Muş’ta dün gece başlayan kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

03.01.2015 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta dün gece başlayan kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Muş'ta etkili olan kar yağışı adeta hayatı felç ederken, Muş Belediyesi, Muş İl Özel İdaresi ve Karayolları Şube Şefliği karla mücadele ekipleri de çalışmalarını sürdürüyorlar.

Muş Belediyesi tarafından oluşturulan karla mücadele ekiplerinin olası sıkıntılı bir duruma karşı hazır bekletildiği öğrenilirken, Belediye Başkanı Feyat Asya, kar yağışının durması ile birlikte ekiplerin çalışmalara başlayacağını söyledi. Şehir merkezinde herhangi bir sıkıntı olmadığını belirten Asya, karla karışık yağmur olduğu için yağan karın birikmeyip eridiğini vurguladı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür, ekiplerin hazır bekletildiğini kaydederek, gelen ihbarlara göre çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Karayolları 113'üncü Şube Şefi Sulhattin Ömeroğlu ise ekiplerin Varto-Hınıs-Karlıova- Erzurum yol ağında çalıştığını kaydederek, herhangi bir sıkıntı olmadığını ancak yol güzergahlarında çalışma yapıldığını belirtti. Muş-Kulp- Diyarbakır karayolunda da çalışma yapıldığını belirten Ömeroğlu, Muş-Erzurum-Muş- Bitlis ve Muş- Bingöl karayollarında herhangi bir sıkıntı olmadığını da dile getirdi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş'ta Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement