Mustafa Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Mustafa Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Mustafa Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

24.05.2015 15:40

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İlk olarak Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde düzenlenen programa katılan Mustafa Şahin, daha sonra Yeşilyurt'a bağlı Kendirli, Tepeköy, Topraktepe, Suluköy ve Bindal mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı Mehmet Balin, Malatya adına önemsedikleri projelerinden bahsetti. MÜSİAD'ta düzenlenen toplantıda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise 7 Haziran seçiminin istikrardan yana mı yoksa koalisyondan yana mı bir sonuç çıkaracağının önemli bir adımı olacağını belirtti.

"TÜRKİYE VE MALATYA İÇİN BİR ŞANS"

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, "MÜSİAD gibi bir kuruluşun hem ülkemiz için hem de Malatya'mız için bir şans olduğunu düşünüyorum. İktidar partisine olan yakınlığıyla takdire şayan bir duruşu var" dedi. Başbakanın Başdanışmanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Taha Özhan ise 13 yıllık AK Parti döneminde yapılan çalışmalar ve ileriye dönük planlan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

"KİMSE İNANMAZDI"

MÜSİAD'ta düzenlenen toplantının ardından Merkez ilçe Yeşilyurt'a bağlı Kendirli, Tepeköy, Topraktepe, Suluköy ve Bindal mahallelerini ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin'i çocuklar çiçeklerle karşıladı.

Mahalle ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "Mahallelerimizdeki değişim ve dönüşümü çok net bir şekilde görebiliyoruz. Mahallelerimize getirilen hizmetlerin yanı sıra vatandaşlarımızın da hayata bakış açılarının değiştiğine tanık oluyoruz. Öyle ki vatandaşımız artık geleceğe daha umutlu bakıyor. Bizler AK Parti olarak 2002'de iktidarı devraldığımızda bu yerlerin fotoğraflarını çekip bir belgesel hazırlasaydık ve '2015'te sizleri bu noktalara taşıyacağız' deseydik, belki de kimse inanmayacaktı. Türkiye, AK Parti ile birlikte köylerde, ilçelerde ve kentlerde inanılmaz bir değişim ve gelişme imza atmıştır. Bildiğiniz gibi 2019'a kadar herhangi bir seçim yaşanmayacak. Dolayısıyla bizler bu noktada önemsediğimiz hizmetleri daha da artıracağız" ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN TANELİ: "KUR'AN-I KERİM EVLERDE SAKLANIYORDU"

Ziyaret sırasında konuşan Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Taneli ise "Benim dedem köyden şehir merkezine geldiğinde üstü başı parçalanıp, tartaklanırdı. 'Türkçe bilmeyen şehre gelmesin' denirdi. Biz onların zihniyetini çok iyi biliyoruz. Camileri hapishaneye ve ahırlara çevirdiler. Kur'an-ı Kerim evlerde saklanıyordu. Önce Turgut Özal daha sonra AK Parti duygularımıza tercüman olmuş, bize öncülük etmiştir. Bundan sonrada bizim üstümüze düşen neyse, ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız" sözlerini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Şahin, Ziyaretlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement