Mustafa Yurdakul, Engellileri Temsilen AK Parti'ye Başvuru Yaptı - Son Dakika
Yerel

Mustafa Yurdakul, Engellileri Temsilen AK Parti'ye Başvuru Yaptı

Mustafa Yurdakul, Engellileri Temsilen AK Parti\'ye Başvuru Yaptı

Aday adaylığı başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte Gaziantep’te de partilerin il başkanlıklarına giden vatandaşlar başvurularını yaptı.

01.09.2015 17:45

Aday adaylığı başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte Gaziantep'te de partilerin il başkanlıklarına giden vatandaşlar başvurularını yaptı.

İlk günde yapılan başvuruların arasında engelli olan bir vatandaş vardı. Engellileri temsilen AK Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptığını belirten Mustafa Yurdakul, Gaziantep'te yaşayan engellilerin ve vatandaşların desteğini beklediğini ifade etti. Milletin AK Parti'nin geçmişte yaptığı hizmetleri hatırlayıp oy vermesini isteyen Yurdakul, "AK Parti 26. Dönem aday adayıyım. Engelli olarak başvuru yaptık. Rabbim bizleri utandırmasın. Tüm engellileri ve Gazianteplileri temsilen bu yola çıktık. Gaziantep'teki tüm engellilerin ve vatandaşların desteğini bekliyoruz. Ayrıca son zamanlarda meydana gelen terör olaylarını şiddetle kınıyoruz. Milletimizden 26. Dönemdeki seçimlerde AK Parti'nin geçmişte yaptığı hizmetleri hatırlayıp, yeniden istikrar kazanmamız için, yeniden AK Parti demelerini istiyoruz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mustafa Yurdakul, Engellileri Temsilen AK Parti'ye Başvuru Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement