Nagehan Alçı Kanal D'de Program Yapacak - Son Dakika
Medya

Nagehan Alçı Kanal D'de Program Yapacak

Nagehan Alçı Kanal D\'de Program Yapacak

Tartışma programlarının sivri dilli isimlerinden biri olarak gösterilen Nagehan Alçı, yeni sezonda Kanal D'de program yapacak.

08.08.2013 13:10

Kanal D'de yeni sezonda hafta içi her gün, Nagehan Alçı'nın sunumuyla ekrana gelecek olan "Bırakın Konuşsunlar" adlı gündüz kuşağı programında genç, yaşlı, kadın, erkek toplumun her kesiminden 'çözüm arayan' insanların sorunları masaya yatırılacak.

İNSANLARA YOL GÖSTERECEK

İnsana dair her türlü konunun ve olayın; kahramanları, görgü tanıkları ve uzman konukları eşliğinde ele alınacağı program, ekran başındaki milyonlarca insana yardımcı olmayı, yol göstermeyi planlıyor.

MÜGE ANLI'YA RAKİP OLACAK

Eylül ayında başlayacak programda olaylar, görgü tanıkları ve uzman konuklar eşliğinde ele alınacak. Programın duyurusu yapıldıktan sonra ATV'de aynı formatta senelerdir program yapan Müge Anlı'ya rakip mi geliyor soruları sorulmaya başlandı.

İKİZLERİNİN İSİMLERİNİ ERDOĞAN KOYDU

Sabah Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile evli olan Kütahyalı geçtiğimiz ay ikiz bebeklerini dünyaya getirmişti. Çocukların isim babası ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmuştu. Çift ikizlerine Başbakan'ın önerdiği Ayşe ve Betül ismini koymuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Nagehan Alçı Kanal D'de Program Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement