Nazlıaka: Gökçek'in Kana Kana Musluktan İçtiği Suyu Sağlık Bakanlığı Kullanmamaktadır - Son Dakika
Güncel

Nazlıaka: Gökçek'in Kana Kana Musluktan İçtiği Suyu Sağlık Bakanlığı Kullanmamaktadır

Nazlıaka: Gökçek\'in Kana Kana Musluktan İçtiği Suyu Sağlık Bakanlığı Kullanmamaktadır

Chp Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'daki su tartışmaları nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisini hedef aldığını ileri sürerek, evinde kullandığı suyun kaçak kuyu suyu olduğu tartışmalarına ilişkin, "Gökçek beni ve site sakinlerini kaçak su kullanmakla suçlamıştır.

24.09.2014 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'daki su tartışmaları nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisini hedef aldığını ileri sürerek, evinde kullandığı suyun kaçak kuyu suyu olduğu tartışmalarına ilişkin, "Gökçek beni ve site sakinlerini kaçak su kullanmakla suçlamıştır. Gökçek Ankara'nın su problemini dile getirdiğim için benden hınç alırcasına evime, aileme ve komşularıma saldırmıştır" dedi.

Nazlıaka,"Gökçek yine kendi üstündeki çamuru etrafa sıçratmaya çalışmaktadır. Gökçek'in kana kana musluktan içtiği suyu Sağlık Bakanlığı kullanmamaktadır" dedi.

"GÖKÇEK ÇOK BAĞIRIRSAM GÜNDEMİ DEĞİŞTİRİRİM DİYE DÜŞÜNÜYOR"

Nazlıaka, "Geçen süreçte Gökçek, meslek odaları ve tarafımdan yapılan açıklamalar sonrasında iki önemli itirafta bulundu. Bunlardan birincisi Ankaralılardan aylarca Kızılırmak suyunun verildiğini saklamasıydı. Gökçek paniğe kapılmış ve şahsıma yönelik saldırılara girişmiştir. Gökçek'in ikinci itirafı ise damacana şirketlerine yönelik olmuştur. Su tartışmalarının başladığı ilk günlerde damacana şirketleriyle ortak olduğuma ilişkin bana iftira atan Gökçek, damacana şirketlerine ilişkin yaptığım çalışmaları bir kez daha kamuoyuyla paylaşmam sonucu susmuştur. Damacana şirketleriyle bağı olan kendisidir. Bu bilgileri de basın toplantısıyla açıklayınca Melih Gökçek, hangi konuda suçluysa o konuda çok bağırırsam gündemi değiştiririm diye düşünen biridir. Yavuz hırsız ev sahibini sustururmuş. Gökçek bundan böyle Ankaralıları susturamayacaktır. Çünkü biz Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri ve Ankara İl örgütümüzdeki tüm arkadaşlarımızla birlikte Ankaralıların hakkını yüksek sesle savunacağız. Gökçek'in beceriksizliği yüzünden Cumhuriyet'in Başkent'i hiçbir başkentin yaşamayacağı sorunlarla boğuşturmaktadır. Bunları yüksek sesle dillendirecek ve çözüm önerilerimizi sunacağız" ifadelerine yer verdi.

"GÖKÇEK EVİME SALDIRMIŞTIR"

Nazlıaka, "Gökçek, Ankara'nın suyunda neler olup bittiğini saklamak için evime saldırmıştır. Üç gün önce belediye başkanı olmuş gibi kendine malzemeler edinmeye çalışmaktadır. Kendi suçlarını örtmek için de kamunun gücünü kullanmaktadır. Aynı yerden alınan numuneleri biz de test ettirdik. ve tabii ki de Gökçek'in rakamlarla oynadığı bir kez daha ortaya konulmuş oldu. Uzmanlar, Gökçek'in iddia ettiği verilerin çamurlu kaplarda bile çıkamayacağını söylemektedirler" dedi.

"ANKARA'DA ALINAN 478 NUMUNENİN SONUÇLARINI HALEN AÇIKLAMAMIŞTIR"

Ankara'da 478 su numunesi sonuçlarının açıklanmadığını söyleyen Nazlıaka, "Gökçek, Ankara'nın su sorununu şahsım üzerinden kişiselleştirerek gündem değiştirmeye, hedef göstermeye çalışmaktadır. Sorun Aylin Nazlıaka değil Ankaralılara reva görülen suyun durumudur. Yıllarca beceriksizliklerinin bedelini Ankaralılara ödeten Gökçek, şimdi de Ankaralıların sağlığıyla oynamaktadır. Gökçek, şahsım üzerinden yaptığı açıklamalarla kamuoyunu oyalamaktadır. Ankara'da alınan 478 numunenin sonuçlarını halen açıklamamıştır. Açıklayamamaktadır" ifadelerine yer verdi.

"GÖKÇEK BENDEN HINÇ ALIRCASINA EVİME AİLEME VE KOMŞULARIMA SALDIRMIŞTIR"

Nazlıaka, evinde kullandığı suyun kaçak kuyu suyu olduğu tartışmalarına ilişkin, "Gökçek beni ve site sakinlerini kaçak su kullanmakla suçlamıştır. Şimdi size çok önemli bir belge sunacağım. Elimdeki belgeden de göreceğiniz gibi; 08/06/2007 tarihinde, 36899 no'lu 4946 sicil sayılı dilekçeyle Site Yönetimimiz ASKİ Genel Müdürlüğüne başvurmuş sitemizdeki kuyu suyu hakkında bilgilendirmiştir. Bu dilekçede kuyunun yaklaşık 4-5 metre derinlikte olduğu, bu nedenle temizliğine güvenilmediği belirtilmiş ve ASKİ'den yasal ve idari işlemler konusunda gereğinin yapılması talep edilmiştir. Ama düne kadar ASKİ görevini yapmamıştır. ASKİ bu dilekçeyi görmezden geldiği gibi; Gökçek Ankara'nın su problemini dile getirdiğim için benden hınç alırcasına evime, aileme ve komşularıma saldırmıştır. Okuldan gelen çocuklarım evimizin önünde kameralarla karşılaşmıştır. Bu belgeyle bir kez daha ortaya çıkmıştır ki sitemizin suyu kaçak değildir ama Ankara'nın Belediye Başkanı kaçaktır. Gökçek'in Ankara'da yatacak yeri yoktur" açıklamasında bulundu.

"GÖKÇEK'İN KANA KANA MUSLUKTAN İÇTİĞİ SUYU SAĞLIK BAKANLIĞI KULLANMAMAKTADIR"

"Gökçek'in kana kana musluktan içtiği suyu sağlık bakanlığı kullanmamaktadır" diyerek eleştirilerine devam eden Nazlıaka, "Dün Başbakan Davutoğlu'nun, Sağlık Bakanlığını ziyareti sırasında bakanlık kantininde yer alan "kantinimizde çaylarımıza kapalı su kullanmaktayız" yazısını hepiniz biliyorsunuz. Gökçek'in kana kana musluktan içtiği suyu Sağlık Bakanlığı kullanmamaktadır. Sağlık Bakanlığı, politik nedenlerle Ankara'da yaşanan su sorununa karşı sussa da kendi personeline yönelik bir koruma yöntemi uyguluyor belli ki. Melih Gökçek, hizmet için o görevde olduğunu unutarak, saldırarak, iftira atarak, çamurunu sıçratarak siyaset yapmaya alışmış birisidir. Bugün de aynı yöntemi uygulamaktadır. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi, milletvekilleri ve örgütüyle birlikte onun karşısına dikilerek Gökçek oyunlarına dur demektedir. Gökçek hiç unutmasın; adaletsizliği önleyemeyeceğimiz durumlar olabilir ama adaletsizliğe itiraz etmeyeceğimiz bir zamana asla olmayacaktır" ifadelerine yer verdi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazlıaka: Gökçek'in Kana Kana Musluktan İçtiği Suyu Sağlık Bakanlığı Kullanmamaktadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement