Necip Kalkan: "İktidar Olma Duygusunu Hissediyoruz" - Son Dakika
Yerel

Necip Kalkan: "İktidar Olma Duygusunu Hissediyoruz"

Necip Kalkan: "İktidar Olma Duygusunu Hissediyoruz"

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Seferihisar ve Konak ilçelerinde vatandaşlarla buluştu.

22.10.2015 15:26

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, Seferihisar ve Konak ilçelerinde vatandaşlarla buluştu. 1 Kasım seçimleri ile AK Parti'nin tekrar iktidara geleceği duygusunu hissettiğini belirten Kalkan, İzmir'de zafere kilitlendiklerini söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, seçim çalışmalarını Seferihisar ve Konak ilçelerinde sürdürdü. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Kalkan, partisinin projelerini anlatarak seçmenlerden destek istedi. Kalkan, 1 Kasım'da tek başına iktidar olma duygusunu hissettiklerini ifade ederek, "Biz 13 yıldır Türkiye'nin öncü ve iktidar partisiyiz. Bu seçimde tekrar 1. Parti olma ve tek başına iktidar olma duygusunu hissediyoruz. Bu hissin verdiği güç ile ben ve takım arkadaşlarım her bireye ulaşmaya çalışıyoruz. Çünkü çalışmalarımız birey odaklıdır" diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını yineleyen Kalkan, meselenin artık memleket meselesi olduğunu vurguladı. Kalkan, "Memleket meselesi sloganı seçimin tanımını tam olarak yapıyor. Ben de bunu her fırsatta dile getiriyorum. Terör belasının olduğu şu ortamda tek düşünce AK Parti'nin tek başına iktidar olup olamayacağı düşüncesidir. Bu seçimi hiç kimse geçen seçimle mukayese etmesin. Türkiye'nin büyümesinden, gelişmesinden, dünyada karar verici bir ülke konumuna gelmesinden rahatsızlık duyan güç odakları var. Bu güç odaklarını defetmek için mesele artık memleket meselesi haline gelmiştir. Artık söz konusu devletin bekasıdır" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin seçim beyannamesi hakkında da açıklamalarda bulunan Kalkan, "Her yıl istihdam sağlanamayacak oranda üniversiteli çocuklarımız okullarından mezun oluyor. Biz onlara geri ödemeksizin 50 Bin TL destek veriyoruz. Bu destekle onlara işlerini kurma yolunda ilk teşviki devlet olarak biz sağlayacak ve önlerini açacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Necip Kalkan: 'İktidar Olma Duygusunu Hissediyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement