Netlioo Her Adımda Kazandırıyor! - Son Dakika
Güncel

Netlioo Her Adımda Kazandırıyor!

Netlioo Her Adımda Kazandırıyor!

İnternette yaptığınız alışverişler, sosyal ağlardaki paylaşımlar ve beğeniler artık kazandırıyor.

08.04.2014 15:14  Güncelleme: 16:10

Sosyal ağları aktif kullanan üyeleri ile kampanyaların duyurusunu yapan bu yeni platformda paylaşım ve beğeniler paraya dönüşüyor, markaların tanıtımı tüketicinin dilinden yapılıyor.

Kazanmayı Kim İstemez ki! Hem de Hobi Olarak.

2013 ikinci yarısında hizmet vermeye başlayan alışveriş platformu Netlioo.com, Cash-back (Para iadesi) sisteminde sunduğu farklar sayesinde kısa sürede 25 bin üyeyi aşarak, üyelerine her alışverişte para kazandırıyor. İnternet sayesinde pratik şekilde alışveriş yapmak isteyenlere sosyal alışveriş platformu Netlioo.com kazançlı bir yol sunuyor; üyelere her harcamadan puan kazandırıyor, kazanılan puanlar nakite dönüştürülüyor ve dilediğinizde hesabınıza yatırılıyor.

Netlioo.com sitesindeki markalar ise size çok tanıdık. Kadınların vazgeçilmez alışveriş sitesi Hepsiburada, Markafoni, Teknosa ve Beymen gibi yüzlerce e-ticaret markasının bulunduğu sitede yapılan alışverişlerde yüzde 2 ile 20 arasında alışverişinizden para kazanma imkanınız var.

Hem Siz Kazanın Hem De Arkadaşlarınız

Netlioo.com'un avantajlarla dolu dünyasında para kazanmak zor değil. Alışveriş yapmadan da hesabınızda para biriktirebilirsiniz hem de tek tuşla. Üyelerin sosyal medyada yaptıkları paylaşım ve beğenileri puan kazandırıyor, ardından bu puanlar paraya dönüştürülüyor.

Netlioo.com sitesinde bulunan; Beğen Kazan, Paylaş Kazan özellikleri sayesinde üyeler yaptıkları beğeni ve paylaşımlarla kazanç sağlıyor. Bu sitede para kazanmak bununla da sınırlı değil. Üye olduktan sonra arkadaşınıza gönderdiğiniz davetle hem siz hem arkadaşınız kazanmaya başlıyor. Davet gönderdiğiniz arkadaşlarınızın yaptığı her alışveriş, beğeni ve paylaşımları size kazandırıyor.

Netlioo.com beyaz eşyadan çiçeğe, çocuk markalarından teknolojiye, yiyecek-içecekten seyahate kadar sizin ve ailenizin ihtiyaçlarına yanıt verecek, alanında uzman markalarla işbirliği yapıyor. Netlioo.com üzerinden alışveriş yaparak nakit kazanabileceğiniz markalar arasında Beymen, Çiçeksepeti, Darty, D&R, Evim.net, GAP, gittigidiyor, hepsiburada.com, Joker, Mavi Jeans, Markafoni, Mudo.com.tr, n11.com ve Vestel gibi çok değerli markalar yer alıyor. Netlioo.com internette vakit geçirmeyi karlı hale dönüştürüyor.

Bilgisayarlar, akıllı telefonlar günlük hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olduğu bugünlerde, facebook, twitter ve instagram kullanımı ve kullanıcıların paylaşımları da arttı. Sosyal medya kullanıcıları, yükleme, yayınlama, beğenme, paylaşma ve tweetleriyle, arkadaşlarına, dünyaya ulaşıyor. Netlioo.com bu etkileşimlerle hem kullanıcıların para kazanmasını hem de markaların arkadaş tavsiyeleri ile daha çok kişiye ulaşması sağlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Netlioo Her Adımda Kazandırıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement