Niğde Gazeteciler Cemiyetinden Üyelerine İftar - Son Dakika
Yerel

Niğde Gazeteciler Cemiyetinden Üyelerine İftar

Niğde Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine iftar verdi.

10.07.2015 09:39

Niğde Gazeteciler Cemiyeti, üyelerine iftar verdi.

Cemiyet Başkanı Alparslan Başaran, Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan köyünde bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Gazeteciler Konfederasyonu'nun Türkiye'nin en güçlü basın meslek örgütlenmesi olduğunu söyledi.

Gazeteciler Konfederasyonu'nun yaklaşık 20 bin gazeteci üyesi bulunduğunu vurgulayan Başaran, konfederasyonun 73 gazeteciler cemiyeti, 7 bölge ve 8 gazeteciler federasyonunun güç birliğiyle kurulduğunu kaydetti.

Başaran, Niğde Gazeteciler Cemiyeti'nin 7 Mart 1989 tarihinde kurulduğunu anımsatarak, kurulduğu günden itibaren kentin sosyal, ekonomik, kültürel tüm problemlerinin çözümünde sadece yayıncılık anlamında değil bir meslek kuruluşu olarak da her zaman öncü ve köprü olduğunu anlattı.

Türkiye'de gazetecilik mesleğinin ağır sınavlardan geçtiğini belirten Başaran, ilkeli, kamu vicdanına ve toplumsal yaşama saygılı habercilik anlayışının yaygınlaşmasını temenni ettiklerini sözlerine ekledi.

Programa, Medya İhtisas Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Kenan Macit, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Adem Alemdar, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Niğde Gazeteciler Cemiyeti üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Niğde Gazeteciler Cemiyetinden Üyelerine İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement