Nürnberg?de Uluslararası Elektronik Fuarı - Son Dakika
Güncel

Nürnberg?de Uluslararası Elektronik Fuarı

Nürnberg?de Uluslararası Elektronik Fuarı

Nürnberg'de Uluslararası Elektronik Fuarı Almanya'nın Nürnberg kentinde açılan Uluslararası Elektronik, Otomasyon Fuarında (SP SIPS Drives 2015) yer alan Türk firmaları göz doldurdu.

25.11.2015 17:28

Nürnberg'de Uluslararası Elektronik Fuarı

Almanya'nın Nürnberg kentinde açılan Uluslararası Elektronik, Otomasyon Fuarında (SP SIPS Drives 2015) yer alan Türk firmaları göz doldurdu. Dünya çapında önemli yere sahip firmaların yer aldığı fuarda geniş bir standa üretimlerini tanıtan Arçelik firması Ürün ve Pazarlama Müdürü Tunç İşcan, beyaz eşyadan çok, endüstriyel motorları tanıttıklarını belirterek, Üst sınıf bu fuarda 6.kez yer alıyoruz dedi. Tüm üretimin Türkiye'de gerçekleştiğini sözlerine ekleyen İşcan, üretimin yüzde 50'sini ihraç ediyoruz diye konuştu.

Volt Elektrik Motorları Yurt Dışı Satış Müdürü Ahmet Kendiroğlu ise, 2 yıldır fuara katıldıklarını anlatarak, gittikçe büyüdüklerini, Hollanda da bir kollarının bulunduğunu söyledi. Kendiroğlu, çok önemli müşterilerinin olduğunu belirtti.

Vanguard Automation Müdürü Ufuktan Yavuz'da Almanya'da kurulu bir firma olduklarının altını çizerek, İstanbul ve İzmir'de kolları bulunduğuna işaret etti. Yavuz, ağırlıklı olarak endüstriyel tesislerin elektronik otomatlarını yaptıklarını dillendirerek, Türk mühendisleri ile çalıştıklarını vurguladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nürnberg?de Uluslararası Elektronik Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement