Nusaybin Belediyesi Yağış Öncesi Sokak Çalışmalarına Başladı - Son Dakika
Yerel

Nusaybin Belediyesi Yağış Öncesi Sokak Çalışmalarına Başladı

Nusaybin Belediyesi Yağış Öncesi Sokak Çalışmalarına Başladı

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılarak kayyum atanan Mardin’in Nusaybin ilçesi belediyesinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

05.11.2016 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılarak kayyum atanan Mardin'in Nusaybin ilçesi belediyesinde çalışmalar aralıksız sürüyor.

Kayyum atanması sonrası ilçede gece gündüz çalışmalar yapılıyor. Kış ayına girmemizle birlikte özellikle şehrin kenar mahallelerinde bulunan sokaklarda oturan vatandaşların çamurdan etkilenmesini önlemek için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece gündüz görev yapıyor. Nusaybin Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nusaybin Kaymakamlığını da yapan Belediye Başkanı Ergün Baysal'ın talimatıyla yağmur öncesi toprak ve bozuk olan sokaklara mucur dökülmesi çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenişehir ve Dicle Mahalleri'ne bağlı telin dışında kalan 13 sokağa 40 kamyondan oluşan bin ton ve şehrin muhtelif sokaklarında 75 kamyonla bin 890 ton olmak üzere toplamda 115 kamyon ile 2 bin 890 ton mucur serdi. İlçede ayrıca bin 500 metre kare parke taşı ve 500 oluk taşı yapıldı.

Yağış öncesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin toprak ve bozuk olan sokaklarda yapacağı mucur çalışmasının bitmesi hedefleniyor. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nusaybin Belediyesi Yağış Öncesi Sokak Çalışmalarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement