Öcalan'ın Yanına Diyarbakır ve Nazilli'den 4 PKK'lı Geliyor - Son Dakika
Güncel

Öcalan'ın Yanına Diyarbakır ve Nazilli'den 4 PKK'lı Geliyor

Öcalan\'ın Yanına Diyarbakır ve Nazilli\'den 4 PKK\'lı Geliyor

İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın isteği üzerine yanındaki 5 mahkumun yerine 4 PKK'lı geliyor.

14.03.2015 17:18  Güncelleme: 17:56

İmralı'da çağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın isteği üzerine 4.5 yıl önce yanına verilen 5 mahkum başka cezaevlerine nakil edilirken, yerlerine gelecek 4 PKK'lı mahkum da belli oldu. Bu mahkumların 2'si Diyarbakır ve 2'si de Nazilli cezaevlerinden İmralı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne gönderilecek.

2009'DA 5 MAHKUM ÖCALAN'IN YANINA GELMİŞTİ

Kenya'da yakalandıktan sonra getirildiği İmralı adasında ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Öcalan'ın yanına Kasım 2009'da terör örgütü PKK davalarından mahkum olan Şeyhmus Poyraz, Bayram Kaymaz, Cumali Karsu ve Hasbi Özdemir ile TİKKO davasından hükümlü Hakkı Alpan gönderilmişti.

2'Sİ GÖNDERİLDİ

İmralı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde yaklaşık 4.5 yıldır kalan ve haftanın belirli günlerinde Öcalan ile bir araya gelen PKK'lı mahkumlardan Şeyhmus Poyraz ve Bayram Kaymaz bugün Kocaeli F Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

İki mahkum deniz yoluyla limana getirildikten sonra karayolu ile Kocaeli'ye gönderildi. Diğer mahkumlar PKK'lı Cumali Karsu ve Hasbi Özdemir ile TİKKO'cu Hakkı Alpan'ın ise helikopterle Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne gönderilecekleri bildirildi.

4 MAHKUM GELİYOR

İmralı Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nden gönderilen 5 mahkumun yerine, Diyarbakır ve Nazilli cezaevlerinden 4 PKK'lı mahkumun kısa sürede nakledileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öcalan'ın Yanına Diyarbakır ve Nazilli'den 4 PKK'lı Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (112)

  • KÜRT: Faşist ırkçı pkkya karşı herkes omuz omuza olmalı bu hain Kürt değil ermenidir 53 103 Yanıtla
  • SELİM: Pkk sempatizanı görevlendirilmiş hainler buralardan çıkmıyor 10-15 civarı hain var sürekli burada yalandan rumuzlar alıp yazılara toplu beğeni yorum yapıyor bu hainler. 26 94 Yanıtla
  • . herkes bilmeli.: GERÇEKLER ACI DA OLSA SAKLANAMAZ: . peşmerge gelince işıd darmadağın oldu. . peşmerge 2000 kişi gelelim dedi ypg kabul etmedi. bencil ypg otoriteyi kaptırırım diye korktu. ypg nin derdi horoz olmak kürtleri düşünmek deiil. daha apo dünyaya gelmeden önce barzaniler özgürlük mücadelesi veriyordu. daha düne kadar da hepiniz barzani hayranıydınız. rojova da barzani sizin emrinize girsin size iteat etsin istediniz. size iteat edermi akıl var mantık var. daha fazla yazmak istemiyorum. . sizler zaten siz gibi düşünmeyenlere hemen hain sen tırşıkcısın sen asimilesin cevap hazır. sonra da demokratız sosyalistiz dersiniz. basbaya bağnaz ve bencilsiniz. . . . sonra esir adamdan lider olmaz. . . şimdiye kadar hayın ajan diye on binlerce kürt ü hatta pkk lı kürdü pkk kesti. kawa denge kawv rizgari ddkd ve kdp li binlerce kürt gencini kim öldürdü. pkk. pkk kürt davasına ihanet etti. . . namkör olmayın. hayın olmayın. . gerçekleri niye saklıyoruz. herkes bilmeli. , 32 74 Yanıtla
  • metin1: Akp demokrasisi 18 86 Yanıtla
  • nori: apo affedilmeli. çok peram var hepsini veririm ben 73 30 Yanıtla
  • adanali: hulya avsari goderselerdi 68 31 Yanıtla
  • CELAL: hainler nasılda konulara toplu damlamış bir hain programla yazılara beğenmedim yazısına tıklıyor. 14 76 Yanıtla
  • T.A.K HACK TIM: EY ÖNDERİ ESİR ALDIĞINI ZANNEDEN ZİHNİYET BELKİ SİZ ÖNDERİ BEDENEN ESİR ALDINIZ AMA ASLA RUHEN VE FİKREN ESİR ALAMADINIZ.ONUN FİKİRLERİ VE FELSEFESİ ETRAFINDA TOPLANAN,FELSEFE VE DÜŞÜNCELERİYLE ÖZGÜRLÜĞE YÜRÜYEN MİLYONLAR VAR ARKASINDA... 72 16 Yanıtla
  • Türk ogluTürk: adam istedigini yapıyor Türkün cergi parasıynamda yiyip içip yatıyor teşekkür akp 14 66 Yanıtla
  • T.A.K HACK TIM: TABİ SİZİN ATANIZDAN DAHA KARİZMA..O YÜZDEN KISKANIYORSUNUZ DEĞİL Mİ... 66 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement