Ödemiş'te Güvenli Sürüş İçin Kask ve Reflektör Emniyetten - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Güvenli Sürüş İçin Kask ve Reflektör Emniyetten

Ödemiş\'te Güvenli Sürüş İçin Kask ve Reflektör Emniyetten

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında güvenli sürüş için bazı sürücülere reflektör, bazı motosiklet sürücülerine ise kask hediye edildi.

16.05.2016 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında güvenli sürüş için bazı sürücülere reflektör, bazı motosiklet sürücülerine ise kask hediye edildi.

Ödemiş ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, güvenlik traktör ve traktör kullanımıyla sürücülere bazı bilgiler aktarıldı. Ödemiş Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, taşıtların kullanılması sırasında güvenliğe dikkat çekerek bazı sürücülere reflektör, bazı motosiklet sürücülerine ise kask hediye etti.

Kaymakam Celil Ateşoğlu, kask ve reflektörün önemine dikkat çekerek, "Bugün Ovakent'te çok güzel bir birliktelik yaşıyoruz. Malumunuz içinde bulunduğumuz hafta trafik haftası olarak tüm Türkiye genelinde kutlanıyor. Bizde Ödemiş'imizde geçmiş yıllardan bu yana çeşitli etkinliklerle haftamızı kutluyoruz. Bu seneki trafik haftası etkinliğimizde İlçe Emniyet Müdürlüğümüz, Bölge Trafik Amirliğimiz, İlçe Jandarma Komutanlığımız bir araya geldik ve 'Ödemiş'in trafikle ilgili en büyük sıkıntısı nedir?' diye kendi kendimize sorduk" dedi.

Düzenlenen etkinliğe, Kaymakam Celil Ateşoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Orçun Binay, Ovakent Mahalle Muhtarı Hüseyin Buldan, Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay ve birçok davetli katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Güvenli Sürüş İçin Kask ve Reflektör Emniyetten - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement