Okyanus Bayan Tenis Takımı Dünya Şampiyonluğu İçin Finalde - Son Dakika
Güncel

Okyanus Bayan Tenis Takımı Dünya Şampiyonluğu İçin Finalde

Okyanus Bayan Tenis Takımı Dünya Şampiyonluğu İçin Finalde

9 Mart'te Katar'da başlayan Dünya Tenis Şampiyonası'nda Türkiye'yi Katar'da temsil eden Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı İngiltere'yi 4-2 yenerek finale yükseldi.

13.03.2015 16:51  Güncelleme: 16:52

Katar'da gerçekleşen Okullar Arası Dünya Tenis Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Okyanus Kolejleri bugün gerçekleşen müsabakada rakibi İngiltere'yi 4-2 yenerek finale çıktı. Türkiye'ye Dünya Şampiyonluğu'nu getirmek için Katar'a giden Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı kupayı kaldırmaları için son bir adım kaldı.

"Gözümüz, Hedefimiz Olan Dünya Şampiyonluğu'nda."

Turnuvayı değerlendiren Bayraktaroğlu, "İlk maçımızı Şili ile oynadık ve bizim icin antreman maçı gibi oldu, rahatlıkla kazandık. Ama ikinci grup maçımız daha zorluydu. Almanya tecrübeli ve güçlüydü. Teklerde iki mağlubiyet almamıza rağmen güçlü bir şekilde geri gelerek kalan dört maçımızı kazandık. Bu sayede guruptan birinci çıktık. Turnuva beklediğimiz gibi gidiyor. Almanya maçlarında hafif zorlansak da bunun üstesinden gelmeyi başardık. Bugün oynadığımız İngiltere'yi de 4-2 yenerek hedefimiz olan Dünya Şampiyonluğu'na bir adım daha yaklaştık. Önümüzde şimdi sadece final maçı kaldı. "dedi.

"Organizasyon Çok Güzel"

Organizasyon ve sıcağın etkisi hakkındaki sorularımızı da cevaplayan Bayraktaroğlu,"Buradaki organizasyon hem çok düzenli, hem de çok güzel. Maçlarımız erken başlamasına rağmen sıcak hava etkisini erkenden göstermeye başlıyor. Ama bu konudaki tecrübemizden dolayı sıcaktan kortta etkilenmiyoruz. Sabah 9'da maçlar başlıyor ve herkes arka arkaya tek bir kortta maça giriyor. Bunun sayesinde herkes maçları düzenli bir şekilde izleyebiliyor."dedi.

"Şampiyonlukla Dönmek İstiyoruz."

Takım içindeki arkadaşlığın ve uyumun başarılarında etkili olduğunu belirten Bayraktaroğlu, "Ayrıca takımımızdaki arkadaşlık ortamı da çok güzel. Bunu da maçlara iyi yansıtabilmeyi başardık. Ülkemizi ve okulumuzu bundan sonraki müsabakalarımızda en iyi şekilde temsil edip şampiyonlukla dönmek istiyoruz." diye sözlerini bitirdi.

Berfu Cengiz, Melis Bayraktaroğlu, İrem Soylu, Ege Tomey, Yağmur Akdemir, Ebru Zeynep Yazgan, Erem Akyurt, öğrencilerinden oluşan Bahçeşehir Okyanus Koleji Lise Bayan Tenis Takımı şampiyonluk maçını yarın Avusturalya ile oynacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Okyanus Bayan Tenis Takımı Dünya Şampiyonluğu İçin Finalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement