Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü Koordinasyon Toplantısı

Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü'nün 2 gün sürecek koordinasyon toplantısı Ardahan'da başladı.

05.02.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü'nün 2 gün sürecek koordinasyon toplantısı Ardahan'da başladı.

Yalnızçam Kayak Merkezinde İl Özel İdare'ye ait Yalnızçam Oteli'nde düzenlenen toplantıya, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Ahmet Akkiprik, Ardahan, Erzurum, Kars, Iğdır, Ağrı, Bingöl, Erzincan ve Bayburt şube müdürleri ve diğer yetkililer katıldı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, böyle bir toplantının Ardahan'da yapılmasında duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ardahan olarak çevre ve doğa konusunda önemli bir noktada olduklarını dile getiren Köksoy, bu nedenle belediye olarak bu ve benzeri toplantılara, çalışmalara destek sağladıklarını söyledi.

Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürü Akpikrek ise çalışmalarının iki gün süreceğini belirterek, "Bugün 8 ilimizin yetkileri ve teknik personeli ile buradayız. Burada yapacağımız çalışmalar son derece önem arz ediyor. Yatırım programlarımızı değerlendirmiş olacağız. Ayrıca korunan alanlarımız ile milli park, tabiat parkı, tabiat anıtı, yaban hayatını geliştirmek, avlaklarımız, doğa turizm mastır planı, korunan alanlar, eko-köy çalışmaları ve genel durumları masaya yatırmış olacağız" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri 13. Bölge Müdürlüğü Koordinasyon Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement