Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim vaadlerini hatırlatarak, "Hükümet kurulur kurulmaz, 'millete sözümüz var bunları yerine getirmeliyiz' dedik.

30.01.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim vaadlerini hatırlatarak, "Hükümet kurulur kurulmaz, 'millete sözümüz var bunları yerine getirmeliyiz' dedik. Nitekim önemli mesafeler de kaydettik. Aşağı yukarı şu anda taahhütlerimizin yüzde 60-70'ini tamamladık" dedi.

Eroğlu, Şehitkamil Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Şehitkamil İlçesi Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinde büyük bir destan yazarak neredeyse her 2 kişiden birinin oyunu alarak yeniden iktidara geldiğini hatırlattı.

1 Kasım'da halkın ferasetine hayran kaldığını vurgulayan Eroğlu, AK Parti'nin bir ihtiyaçtan doğarak siyaset sahnesinde var olduğunu belirterek, o günden bu yana da halkın çalışmalarına destek ve onay verdiğini söyledi.

AK Parti'nin Türkiye tarihinde "altın yıllar" diye nitelendirilecek dönemler yaşattığını belirten Eroğlu, AK Parti'nin dünyadaki en büyük siyasi organizasyon olduğunu, bunun da 10 milyona yaklaşan üye sayısıyla ispatlandığını bildirdi.

Eroğlu, etrafı ateş çemberi olmasına rağmen siyasi istikrar sayesinde Türkiye'nin huzur adası olarak varlık gösterdiğine değinerek, "AK Parti tüm hortumları kesen bir partidir. Hortumları kestiğimiz için Türkiye, AK Parti ile Yeni Türkiye'ye geçti. AK Parti görevdeyken faiz lobisinin ve ihale lobisinin hortumlarını kesti. Türkiye'de istikrarı AK Parti sağladı. İstikrar olmazsa hiç bir şey olmaz. Türkiye'de istikrar varsa huzur var, dünyadaki küresel krize rağmen dört dörtlük büyüme vardır" diye konuştu.

Halkın kendilerine "Onlar konuşur, siz yaparsınız" diye seslendiğine işaret eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Biz muhalefetin hayal bile edemeyeceği projeler gerçekleştiriyoruz. Kıbrıs'a su götürdük, dev barajlar yapıyoruz. Zamanında 3-5 baraj bitirenler meşhur olmuştu, şimdi biz 320 baraj bitirdik. Millet şimdi siz söz verirseniz yaparsınız diyor. Birileri ise notere gidiyor. Onların notere gitmesinin bir faydası yok. Çünkü bizim sözümüz senettir. AK Parti'nin sözü senettir. Nitekim seçim öncesinde verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Hükümet kurulur kurulmaz, 'millete sözümüz var bunları yerine getirmeliyiz' dedik. Nitekim önemli mesafeler de kaydettik. Aşağı yukarı şu anda taahhütlerimizin yüzde 60-70'ini tamamladık."

Bakan Eroğlu, zamanın hızlı bir şekilde geçtiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Sizden istediğim şu, nasıl ki 1 Kasım çok önemliyse ikinci bir milat ise 2019'dur. Tüm seçimler o yıl olacağı için bizi önemli bir dönüm noktası bekliyoruz. 2019 yılında da önümüze bir engel çıkmazsa, 2023 hedeflerini yakalayabiliriz. O yüzden sizden daha fazla gayret bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement