Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muş'ta Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muş'ta Açıklaması

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muş\'ta Açıklaması

"Milli Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Projesi büyük bir hayra vesile olmuştur"

13.09.2013 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Milli Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Projesi büyük bir hayra vesile olmuştur" dedi.

Muş'ta buşunan Bakan Eroğlu, Vali Vedat Büyükersoy ile Belediye Başkanı Necmettin Dede'yi ziyaret etti.

Daha sonra milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar ile AK Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, ülkede ekonomik istikrarın sağlanmasında vatandaşların partilerine verdiği desteğin önemli yeri olduğunu söyledi.

Dünyadaki krize rağmen bir süre önce açıklanan büyüme rakamlarına göre Türkiye'nin Avrupa'da birinci, dünyada ikinci sırada bulunduğunu hatırlatan Eroğlu, "Krize rağmen bu gelişmeler Türkiye için gerçekten çok güzel bir şey. Buna sebep ülkede huzur ikliminin oluşmasıdır. Bizim dışımızdaki insanlar bizi dizayn etmeye çalışır, bizi bölmeye gayret eder. Çünkü asırlardır bunu böyle yapmışlar" diye konuştu.

Eroğlu, ülkenin birlik ve beraberliğe susadığını, buna rağmen bazı art niyetli kesimlerin ise çözüm sürecini baltalamak istediğini bildirerek, bu süreci engellemeye çalışanların en büyük hain olduğunu vr buna kimsenin hakkı olmadığını kaydetti.

Yerel seçimlerin önemine değinen Eroğlu, bazı kesimlerin yurt dışı tahrikli bir oyunun parçası olduğunu ve çeşitli planlarla ülkeyi bölmeye çalıştığını dile getirdi.

Bakan Veysel Eroğlu, kentteki temaslarının ardından uçakla Ankara'ya gitti. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muş'ta Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement