Oryantiring Gelişim Kampı Soma'da Başladı - Son Dakika
Spor

Oryantiring Gelişim Kampı Soma'da Başladı

Oryantiring Gelişim Kampı Soma\'da Başladı

Oryantiring Federasyonu, Soma Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı, İlçe Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Soma Şubesi'nin katkılarıyla, Soma'da son yılların en büyük spor organizasyonlarından birisi gerçekleştiriliyor.'Haritadan...

24.08.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oryantiring Federasyonu, Soma Sağlık Sosyal Eğitim Vakfı, İlçe Spor Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Soma Şubesi'nin katkılarıyla, Soma'da son yılların en büyük spor organizasyonlarından birisi gerçekleştiriliyor.

'Haritadan Hedef Bulma' olarak bilinen Oryantiring Sporcu Gelişim Kampı, Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinden 160'a yakın sporcu ve aralarında milli takım sporcularının da bulunduğu 40 eğitmenin katılımı ile Soma'da start aldı.

1 hafta sürecek olan ve Soma Anadolu Öğretmen Lisesi'nde konaklayacak olan sporcular burada verilecek teorik eğitimler ile birlikte Savaştepe, Edremit, Bergama/Kozak mevkii, Bergama-Ayvalık-Cunda-Şeytan Sofrası- Murat Reis Koyu-Sarımsaklı- Dikili (Bademli Köyü), Balıkesir/Konakpınar mevkii ve Balıkesir Üniversitesi Yerleşkesinde uygulamalı eğitimler gerçekleştirilecek.

Kampa ilişkin konuşan Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Koray Dever, "23-31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Milli Takım ve Sporcu gelişim kampı Soma ilçemizde başladı. Soma anadolu Öğretmen Lisesi'nde toplanan sporcularımıza gerekli malzemeleri verildi. 10-16 yaş grupları arası 3 kategoriye bölünen sporculara eğitmenler tarafından eğitimleri veriliyor. Her grubun başında grup liderleri ve yardımları var. Öğleden sonra TEİAŞ ve AZOT bölgesin bilgi ve yaş seviyesine göre ayırdığımız çocuklarımıza bölgeye göre teorik bilgiler vereceğiz. Bunun yanında hafta boyunca yapılan program kapsamında Savaştepe, Edremit, Bergama/Kozak mevkii, Ayvalık-Cunda-Şeytan Sofrası-Murat Reis Koyu-Sarımsaklı-Dikili (Bademli Köyü), Balıkesir/Konakpınar mevkii ve Balıkesir Üniversitesi yerleşkesinde uygulamalı ve teorik eğitimleri sürdürerek Oryantiring sporunu çocuklarımıza aşılayarak verimli bir kamp geçirmeyi hedefliyoruz. Soma'nın bize sağladığı çok büyük imkanlar var. Bu imkanları sağlayan ilgili birimlere teşekkür ediyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Oryantiring Gelişim Kampı Soma'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement