Osmaneli Eski Belediye Başkanı Çetintaş Rahmetle Anıldı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli Eski Belediye Başkanı Çetintaş Rahmetle Anıldı

Osmaneli Eski Belediye Başkanı Çetintaş Rahmetle Anıldı

Osmaneli'nin eski belediye başkanlarından Selahattin Çetintaş', ölümünün 3'ncü yıl dönümü dolayısıyla rahmetle anıldı.

14.04.2014 12:04

Osmaneli'nin eski belediye başkanlarından Selahattin Çetintaş', ölümünün 3'ncü yıl dönümü dolayısıyla rahmetle anıldı.

İlk olarak mezarı başında düzenlenen anma törenine AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis üyeleri Hakan Özkan ve Orhan Uğur, Belediye Meclis üyeleri ve Osmaneli halkı katıldı. Din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın Bostancı tarafından da dua edildi. Daha sonra bir konuşma yapan Milletvekili Poyraz; "2004 ve 2011 tarihleri arasında Osmaneli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Selahattin Çetintaş'ı rahmetle anıyoruz, nur içinde yatsın. Ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyorum" dedi.

Anma töreninde konuşan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de, Hak'kın rahmetine kavuşan Selahattin Çetintaş başkanı saygıyla andıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Bizim milletimiz vefasını her zaman gösterir. Biz hizmet edenleri unutmayız. Burada bir anlamda vefa borcumuzu dile getiriyoruz. En büyük vefa borcu onların bıraktığı çizgide hizmetleri yürütmekle, ülkemize hizmet etmekle olacağının bilincindeyiz."

Merkez Ulu Camii'nde akşam namazını müteakiben Osmaneli din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu. Camideki programa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Hakan Özkan, Orhan Uğur, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık halk katılımı oldu. Camii çıkışı programa katılanlara helva ikram edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli Eski Belediye Başkanı Çetintaş Rahmetle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement