Otobüs Kazasında Ölenlerin Cenazeleri Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Otobüs Kazasında Ölenlerin Cenazeleri Gönderildi

Otobüs Kazasında Ölenlerin Cenazeleri Gönderildi

Aksaray’da dün meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü, 44 kişinin yaralandığı otobüs kazasında cenazelerin tamamı memleketlerine gönderildi.

14.08.2014 14:30

Aksaray'da dün meydana gelen ve 7 kişinin öldüğü, 44 kişinin yaralandığı otobüs kazasında cenazelerin tamamı memleketlerine gönderildi.

Vatani görevini yapmak için Hatay'a giderken kazada can veren asker Dinçer Meriç (20), asker olamadan Türk bayrağına sarılı tabutla memleketi Edirne'nin Keşan ilçesi Esentepe köyüne gönderildi. Yeni asker oğulları Ömer Can Çakır'ı (20) Hatay'daki birliğine teslim etmeye giderken kazada can veren anne Gülsen Çakır (40) ile baba Yılmaz Çakır'ın (43) cenazeleri ise Edirne'nin Keşan ilçesi Kadıköy'e gönderildi. Kazada ağır yaralanan Ömer Can Çakır ise dün geçirdiği 2 ameliyatın ardından halen yoğun bakımda bulunuyor. Kazada ölen Mustafa Özdemir Hatay Dörtyol'a, Ülkü Çimen Adana merkeze, Ferihan Yaprak Kahramanmaraş Elbistan'a gönderilirken, Aksaraylı olan Arzu Kav'ın cenazesi ise merkezdeki ailesi tarafından alındı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otobüs Kazasında Ölenlerin Cenazeleri Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement