Otomobil Gaspçıları Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Otomobil Gaspçıları Tutuklandı

Otomobil Gaspçıları Tutuklandı

Adana'da alacağına karşılık arkadaşı Onur Kumlu'nun otomobiline silah zoruyla el koyan Süleyman Arı ile arkadaşı Uğurcan Şimşek, gasp suçundan tutuklandı.

11.11.2014 16:01  Güncelleme: 16:19

Adana'da alacağına karşılık arkadaşı Onur Kumlu'nun otomobiline silah zoruyla el koyan Süleyman Arı ile arkadaşı Uğurcan Şimşek, gasp suçundan tutuklandı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Seyhan Mahallesi'nde oturan Onur Kumlu ile Süleyman Arı, geçen yıl polisin düzenlediği dolandırıcılık operasyonunda yakalandıktan sonra tutuklandı. Haklarında 325 yıl hapis cezası istenen şüpheliler, mahkemenin verdiği tahliye kararı ile serbest bırakıldı. Süleyman Arı cezaevinde tutulduğu süre içerisinde maddi kayba uğradığını belirterek arkadaşı Onur Kumlu'dan 10 bin lira istedi. Parayı vermeyeceğini söyleyen Kumlu ile Arı arasında anlaşmazlık çıktı.

Onur Kumlu, geçen pazartesi sabahı 06 HC 003 plakalı otomobiline binip, yola çıktı. Kumlu'nun yolunu kesen Süleyman Arı ile arkadaşı Uğurcan Şimşek, silah tehdidi ile aracı durdurdu. Silahın kabzesi ile Onur Kumlu'ya vurup, otomobilden indiren Süleyman Arı ile Uğurcan Şimşek, aracı gasp etti. Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen polisler, Süleyman Arı ile Uğurcan Şimşek'in peşine düştü.

Ekiplerden kurtulmak isteyen Süleyman Arı, otomobilden inip narerciye bahçesine girerek izini kaybetirdi. Uğurcan Şimşek ise yakalanıp gözaltına alındı. Süleyman Arı'nın gidebileceği yerlere operasyon düzenleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınarak Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Süleyman Arı ile arkadaşı Uğurcan Şimşek, sorgularının ardından 'silahlı yağma' suçundan adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede yargılanan Süleyman Arı ile Uğurcan Şimşek tutuklandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobil Gaspçıları Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement