Özdağ'dan Manisa Eğitim-bir-sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Özdağ'dan Manisa Eğitim-bir-sen'e Ziyaret

Özdağ\'dan Manisa Eğitim-bir-sen\'e Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner’e ve yönetimine ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

19.05.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner'e ve yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Özdağ'a AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, "Bu bir bayrak değişimidir. Daha önce Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanlığını başarıyla sürdüren Mehmet Emin Sofuoğlu beyefendinin görevinden ayrılması üzerine bayrağı Mesut Öner beyefendi devralmıştır. Kendisinin de görevini başarıyla sürdüreceğinden şüphemiz yoktur. Size ve yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Demokrasileri anlamlı kılan sivil toplum kuruluşlarıdır, vakıflardır, derneklerdir. Bir ülkede ne kadar çok sendika varsa, bir ülkede ne kadar çok dernek, vakıf varsa o ülkede demokrasi o kadar güçlü ve zengin demektir.Bir yandan demokrasimizi kuvvetlendireceğiz, bir yandan ekonomimizi kırılgan olmaktan çıkarıp sağlam bir ekonomiye sahip olacağız. Bunu sivil toplum kuruluşlarıyla yapacağız. İnsan unsuruyla yapacağız. Özellikle Memur-Sen ailesi demokrasinin Türkiye'de sağlamlaşması noktasında çok ciddi hizmetler yaptılar. Aynı zamanda kendi üyelerinin sosyal, kültürel, ekonomik, siyasal haklarını, özlük haklarını alma noktasında da mücadele ettiler. Hizmetleriniz daim olsun." şeklinde konuştu.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ise "Kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan'ın Eğitim-Bir-Sen'i 1992'de 14 arkadaşıyla birlikte kurmuştur. O gün birlerle başlayan hak ve özgürlük mücadelesi bugün dört yüz binlere ulaşmış, Türkiye'nin en büyük sendikası haline gelmiştir. Eğitim-Bir-Sen, özelde eğitim çalışanlarını, genelde ise milletin hak ve menfaatlerini, insanlığın huzurunu önceleyen, zulmün karşısında, mazlumun yanında yer alan bir sivil toplum kuruluşudur. Kadim medeniyetimizin yeniden ihya ve inşasında sorumluluk alan ve mücadele eden bir sendikayız. Nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdağ'dan Manisa Eğitim-bir-sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement