Türkiye Bıyık Şampiyonu Kırbaç'tan Başbakan Erdoğan'a Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Türkiye Bıyık Şampiyonu Kırbaç'tan Başbakan Erdoğan'a Tam Destek

Türkiye Bıyık Şampiyonu Kırbaç\'tan Başbakan Erdoğan\'a Tam Destek

Erzurum'un Horasan ilçesinde yaşayan ve 30 yıldır bıyıklarını hiç kesmeyen Türkiye Bıyık Şampiyonu Hacı Kırbaç, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek verdiğini söyledi.

20.06.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Horasan ilçesinde yaşayan ve 30 yıldır bıyıklarını hiç kesmeyen Türkiye Bıyık Şampiyonu Hacı Kırbaç, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek verdiğini söyledi.

Erzurum'da erkek kuaförlüğü yapan 62 yaşındaki Türkiye Bıyık Şampiyonu Hacı Kırbaç, 30 yıldır bıyıklarını hiç kesmeyerek adeta bir insan boyu haline getirdi. Yaklaşık olarak 1 metre 50 santimetre uzunluğundaki bıyıklarıyla Türkiye'de fenomen haline gelen bıyık şampiyonu Hacı Kırbaç, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek veriyor. Doğu'ya gezi ve ziyaret için gelen vatandaşların adeta ilgi odağı olan Kırmaç, günde ortalama 100'e yakın insanla hatıra fotoğrafı çektiriyor. Yapılan bütün etkinliklere katılan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Hacı Kırbaç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte yıllar önce çektirdiği fotoğrafı çerçeveletip 18 yıldır hatıra olarak saklıyor.

30 YILDIR BIYIKLARINI KESMEDİ

Ömrünün sonuna kadar bıyıklarını hiç kesmeyerek uzatacağını ifade eden Türkiye Bıyık Şampiyonu Hacı Kırbaç, bıyıklarını çok sevdiğini söyledi. Kırbaç, "Tam 30 yıldır bıyıkları hiç kesmedim ve sürekli olarak uzatıyorum. Şuanda bıyıklarımın boyu 1.5 metreye ulaştı. Ben berberlik mesleği yaptığım için bakımı bana kolay geliyor ama normalde bu kadar uzun bıyıkların bakımı çok zordur. Bıyıklarımı uzattıktan sonra halk da beni sevdiği için bıyıklarımı kesmeyi hiç düşünmüyorum. Doğu bölgesinde ve Horasan'da huzurlu ve mutlu yaşıyorum" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A TAM DESTEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak görmek istediğini belirten Kırbaç, halkın desteğiyle Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olacağını söyledi. Kırbaç, "1950'li yıllarda Kenan Evren, Horasan ziyaretine geldi. O sıra sayın Kenan Evren Paşa, benim ismimi Horasan Palası koydu. Ondan sonra ismin duyulmaya başladı ve bütün programlara çağırılmaya başladım. 1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la da fotoğraf çektirdim. Daha sonra Başbakanımızın Erzurum'a geldiği zaman da bıyıklarımı gördü ve bir fotoğraf çektirdik. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile belediye başkanlığı ve başbakanlık yaparken hep destek verdim ve şuanda da halkla halkın desteği ile cumhurbaşkanı olacak" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Bıyık Şampiyonu Kırbaç'tan Başbakan Erdoğan'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement