Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Shaukat'tan Sarar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Shaukat'tan Sarar'a Ziyaret

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Haroon Shaukat, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Sarar Giyim firmasını ziyaret etti.

16.03.2013 15:49

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Haroon Shaukat, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Sarar Giyim firmasını ziyaret etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir'e gelen Büyükelçi Shaukat ile eşi ve beraberindekileri, Sarar Giyim firmasını ziyaretinde, Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Protokol Müdürü Alaattin Çoban karşıladı.

Sarar, Büyükelçi Shaukat ve beraberindekilere tesisleri hakkında bilgi verdi. Fabrikayı gezen Büyükelçi Shaukat, Türkiye ile Pakistan arasındaki dostluğun yüzyıllar öncesine dayandığını, bu sayede iki ülke arasında ekonomik ve kültürel anlamda son derece güzel işbirlikleri gerçekleştiğini, bunun daha ileri adımlara taşınmasını arzuladıklarını ifade etti.

Sarar markasının kendini dünya çapında kanıtlayan bir marka olduğunu ifade eden Büyükelçi Shaukat, binlerece kişiye böylesine güzel bir ortamda iş imkanı sağladıklarından dolayı Sarar ve emeği geçenleri yürekten kutladı.

Cemalettin Sarar ise Büyükelçi Shaukat'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sayın Büyükelçi'nin şehrimize gelerek gerçekleştirdiği ziyaretler ile ekonomik ve kültürel işbirliği anlamında çok güzel temaslar sağlandı. Bunun da iki ülke arasındaki etkileşimi ve dostluğu pekiştirmesi adına mutluluk duyduk" ifadelerini kullandı.

Yayıncı: Mürsel Çetin - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Shaukat'tan Sarar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement