Phılsa, Pmı Dünyasındaki "En İyi Fabrika" Seçildi - Son Dakika
Güncel

Phılsa, Pmı Dünyasındaki "En İyi Fabrika" Seçildi

Philsa, iki yılda bir verilen ödül kapsamında, dünya genelindeki 47 Philip Morris International (PMI) fabrikası arasında "En İyi Fabrika" seçildi.

07.08.2012 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PMI ve Sabancı Holding ortaklığıyla 1991'de İzmir Torbalı'da kurulan Philsa, PMI bünyesindeki en prestijli ödül olan "Mükemmelliyet Ödülü"'ne layık görüldü.

Torbalı'da 640 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan, 750 çalışanı ve 500 milyon doların üzerindeki yatırım miktarıyla hem Ege Bölgesi'nin hem de Türkiye'nin üretim devlerinden olan Philsa, dünya genelindeki 47 PMI fabrikası arasından "En İyi" PMI fabrikası seçildi. Ödül kapsamında, fabrikalar 3 kriterde değerlendirildi. Bu 3 kriter;

· "fabrikadaki tüm süreçlerin uygulama ve yönetiminde mükemmelliyeti esas alan bir kültür yaratmak"

· "ölçülebilir, önemli ve sürdürülebilir sonuçlar elde ederek dünya genelinde "en iyi uygulama" olmak"

· "şirketin iş hedeflerine ulaşma yolunda kararlılık ve mükemmelliyet anlayışı"ndan oluşuyor.

"İşletme Planlama", "Tedarik Zinciri", "Mühendislik" gibi tüm operasyonel alanlarda bölgesel üs olarak faaliyet gösteren Philsa, son olarak Philip Morris International'ın dünyadaki dokuz Ürün Geliştirme Merkezi'nden biri haline gelmişti. Bu kapsamda şirket halen 61 ülke ve dünyadaki tüm Duty Free pazarlarının ihtiyaçları doğrultusunda ürün geliştirme görevini yönetiyor. Üretim kapasitesi bakımından PMI'ın dünyadaki dördüncü fabrikası konumunda bulunan Philsa, son dönemde ihracat hacmini de önemli ölçüde arttırdı. Philsa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerine ihracat gerçekleştiriyor.

Philip Morris/Sabancı Genel Müdürü Sedat Müderrisoğlu alınan ödül ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Verimli ve yalın iş süreçlerimiz, en gelişmiş teknoloji ve üst düzey sistem entegrasyonumuz, alanında uzman, yetenekli ve motive çalışanlarımız ile PMI fabrikaları arasındaki etkinliğimizi artırmaya devam ediyoruz. Layık görüldüğümüz bu ödül, başarılı uygulamalarımızı ve mükemmelliyet anlayışımızı kuşkusuz pekiştirecektir. Bu ödül vesilesiyle kuruluşumuzun Türkiye ekonomisine ve istihdama katkı sağlamaya devam edeceğini bir kez daha belirtmek isteriz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Phılsa, Pmı Dünyasındaki 'En İyi Fabrika' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement