Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Manisa'da bayramlaşma töreni Vali Mustafa Hakan Güvençer ve protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.

05.07.2016 17:08

Manisa'da bayramlaşma töreni Vali Mustafa Hakan Güvençer ve protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Vali Güvençer, Manisa Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma merasiminde Manisalıların bayramını kutladı.

Bayramların ebediyede intikal etmiş olanların hüzünlü bir şekilde anıldığı günler olduğunu belirten Vali Güvençer, "İnşallah önümüzdeki günler, bayramların bize kavuşturduğu özel güçle kuvvetle daha güzel olacak. Önümüzdeki bayramları çocuklarımızla çok daha güzel kutlayabileceğiz. Ben bu duygularla herkesin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ilçe kaymakam ve belediye başkanları ile İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Manisa Millettvekilleri ile siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, resmi kurum ve dairelerin müdürleri katıldı.

Demirci

Demirci Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma programına AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile Belediye Başkanı Selami Selçuk katıldı.

Bayramlaşma programına katılan çocuklara bayram harçlığı veren Belediye Başkanı Selami Selçuk, "Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Gelenek haline gelen bayramlaşma programımızı bu yılda mutluluk içinde gerçekleştirdik" diye konuştu.

Salihli

Salihli belediye binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına Salihli Kaymakam Vekili Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, siyasi parti temsi·lci·leri· ile kamu kurum ile kuruluşların yöneticileri ve ilçe sakinleri katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından partisinin ilçe teşkilatındaki bayramlaşma programına katılan milletvekili Bilen, Salihli'ye iktidarları döneminde yapılan yatırımlardan bahsederek, CBÜ Salihli Meslek Yüksek Okulu kampüs alanı içerisine 400 yataklı devlet hastanesi yapılması konusunda çalışmaların da sürdürüldüğünü söyledi.

Partisinin ilçe teşkilatındaki bayramlaşma törenine katılan milletvekili Nurlu, partililere meclisteki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MHP Salihli İlçe Teşkilatı'nın bayramlaşma programında da İlçe Başkanı Mesut Kızıltuğ, partililerin bayramını kutladı.

Akhisar

Akhisar belediye sergi salonunda gerçekleştirilen genel bayramlaşma törenine Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Hava Meydan Garnizon Komutan Vekili Hava Ulaştırma Yarbay Mehmet Kınacı, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Halil İbrahim Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ile ilçe protokolü ve kurum müdürleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Bayramın bütün islam alemine huzur getirmesi temennisinde bulunan Kaymakam Peker, "Bayram demek kardeşlik ve paylaşmak demektir. Ben başta hemşehrilerimin olmak üzere bütün İslam aleminin bayramını kutluyor esenlikler diliyorum" diye konuştu.

Belediye'de gerçekleştirilen bayramlaşma töreni, protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcilerinin Huzurevi ve Polis Merkezini ziyareti ile devam etti.

AK Parti Akhisar İlçe Lokalinde düzenlenen bayramlaşma töreninde ise AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı partililer ile bayramlaştılar.

CHP Akhisar ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma törenine katılan CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer'de partililere birlik mesajı verdi.

MHP Akhisar ilçe lokalinde düzenlenen bayramlaşma töreninde de partililer kendi aralarında bayramlaştı.

- Kula

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Kula'da partililer ile bayramlaştı.

Kula ilçe teşkilat binasında düzenlenen programda konuşan Özel, "Her gün bir başka tartışmayla zihinleri bulandırmaya çalışanlar var. Bayram üstü en önemli tartışma, gittiğimiz her yerde bize en çok sorulan soru Cumhurbaşkanı tarafından ortaya atılan ülkedeki sığınmacılara vatandaşlık verilmesi konusu. Aslında uluslararası hukuk açısından şu anda ülkede geçici koruma statüsünde olan Suriyeli sığınmacılar var. Bu yakın tarihin en büyük göç dalgasıdır. Bu yakın tarihin en büyük insanlık dramlarından bir tanesidir" dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise Kula'da düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Törende konuşan Özdağ, yaşanan terör olaylarına karşı mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "Sonuna kadar terörle mücadelemizi sürdüreceğiz. Lütfenden anlamayana ulan diyeceğiz. Yunusvari olduk anlamadılar, bizde onlara Yavuzvari olacağız. Biz terörle, bölücülükle mücadele edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ramazan Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement