Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı'na Doğru

Ramazan Bayramı\'na Doğru

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, kutlama mesajı yayımladı.

25.07.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesi dileğinde bulundu.

Şahin, yayımladığı kutlama mesajında, huzur ikliminin devamını sağlayan kardeşliğin ve muhabbetin çoğaldığı bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların toplumu bir arada tutan, kardeşlik ve beraberliği güçlendirdiğini dile getiren Şahin,  "Bu bayramı, gönül bağlarımızı güçlendirmemize vesile kılıp; birbirimize sıkıca sarılalım, bizi birbirimize bağlayan, bizi birbirimizle kardeş kılan duyguyla, şefkatle, merhametle, yardımlaşmayla, anlayış ve sabırla kucaklayalım, sevgimizi çoğaltalım. Bayramımızı anlamlı kılalım" ifadelerini kullandı.

Şahin, bayramın hem Türkiye'ye hem de acılar içimde kıvranan İslam coğrafyasına barış ve  huzur getirmesini dileyerek şöyle devam etti:

"Ramazan Bayramının, aynı zamanda adalet, özgürlük, şefkat ve merhamet getirmesini diliyorum. İslam dünyasında, Filistin'de, Gazze'de, insanlığın ilk kıblegahı Mescid-i Aksa'da, Suriye'de dünyanın birçok yerinde kaybetmek üzere olduğumuz insanlık vicdanını harekete geçirmesini, yüreklerimize yeniden şefkat ve merhametle ısıtmasını diliyorum. Bütün İslam aleminin ve vatandaşlarımın mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Milletçe ortak yaşadığımız bu sevincin ve coşkunun yuvalarımızı, gönüllerimizi ısıtmasını temenni ediyorum." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement