Ramazan Etkinlikleri'nde Mustafa Ceceli Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Ramazan Etkinlikleri'nde Mustafa Ceceli Coşkusu

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında, "Değerli başkanıma bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum.

07.06.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında, "Değerli başkanıma bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum. Sahuru İstanbul'da yapıp orucu Ankara'da açtık. Hepinize çok güzel bir Ramazan diliyorum" dedi.

Yedincisi düzenlenen Uluslararası Ramazan Etkinlikleri'ne 19 ülke katıldı. Kalaba Kent Meydanı'ndaki açılış programına vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, konseri AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve eşi Hatice Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Keçiören Müftüsü İhsan İlhan da izledi.

Semazen gösterisi ile başlayan program, Aşk-ı Reyyan müzikal gösterisi ile devam etti. Daha sonra sahne alan Mustafa Ceceli'nin, seslendirdiği ilahilere konseri izleyen vatandaşlar da eşlik etti. Konserin ardından Mustafa Ceceli'ye Kur'an-ı Kerim ve çiçek hediye edildi.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bu sene Ramazan ayına erişemeyen ve vatan için canını feda eden bütün şehitlere Allah'tan rahmet diliyorum. Değerli sanatçımıza 'Keçiören'e hoş geldin' diyorum. Sayesinde bu meydanı ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum. Cenab-ı Allah bu mübarek ayda tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul etsin inşallah" dedi.

Ceceli ise, "Değerli başkanıma bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum. Sahuru İstanbul'da yapıp orucu Ankara'da açtık. Hepinize çok güzel bir Ramazan diliyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Etkinlikleri'nde Mustafa Ceceli Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement