Recep Akdağ'dan Aşkale'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Recep Akdağ'dan Aşkale'ye Teşekkür Ziyareti

Recep Akdağ\'dan Aşkale\'ye Teşekkür Ziyareti

Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, 1 Kasım seçimleri sonrası Aşkale’ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

07.11.2015 15:09

Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, 1 Kasım seçimleri sonrası Aşkale'ye teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İlçe Başkanı İrfan Kervan, Belediye Başkan Vekili Coşkun Şat ve kalabalık halk tarafından karşılanan Prof. Dr. Recep Akdağ, vatandaşlarla tek tek toklaşarak bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında konuşan AK Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan, 1 Kasım seçimlerinde oy oranına göre Türkiye'de 80'nci olduklarına vurgu yaparak kendilerini destekleyen başta çalışma arkadaşlarına teşkilatına ve emeği gecen herkese teşekkür etti.

Prof. Dr. Recep Akdağ ise konuşmasında kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve seçimlerde kendilerini yalnız bırakmayan bölge halkına teşekkür ederek, AK Parti iktidarından beklenen tüm hizmetleri zaman içerisinde gerçekleştireceklerini belirtti.

Türkiye'yi terör illetten en kısa sürede kurtaracaklarını ve terörle mücadelede sonuna kadar kararlılıkla devam edeceklerini söyleyen Akdağ, vatandaşların tek tek dertlerini dinleyerek çözüm konusunda da notlar alarak herkesle yakından ilgilendi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Recep Akdağ'dan Aşkale'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement