Reisoğlu,"Çekmeköy Ulus Pazarı'nı Herkes Cumartesi Günü Olarak Biliyor" - Son Dakika
Güncel

Reisoğlu,"Çekmeköy Ulus Pazarı'nı Herkes Cumartesi Günü Olarak Biliyor"

Reisoğlu,"Çekmeköy Ulus Pazarı\'nı Herkes Cumartesi Günü Olarak Biliyor"

İstanbul Çekmeköy'de kurulan Ulus Pazarı esnafı baharın gelişini fırsat bildi.

07.04.2016 11:15

İstanbul Çekmeköy'de kurulan Ulus Pazarı esnafı baharın gelişini fırsat bildi. Cumartesi günleri halkın en uğrak yeri olan Çekmeköy Ulus pazarı baharın gelişini tezgahlara yansıttı. Yıllardır cumartesi günü kurulan ve Bölgedeki halkın hafızalarında yer edinen Çekmeköy Ulus Pazarı kalitenin ve ucuzluğun adresi olmaya devam ediyor.

Ulus Pazarı 2002 yılında kurumsallaşma adına ilk adımını attı. Cumartesi günü İstanbul Çekmeköy, Cuma günü Edirne, Pazar günü Kocaeli Kartepe'de hizmet veriyor.

"ULUS PAZARI'NI HERKES CUMARTESİ GÜNÜ OLARAK BİLİYOR"

İstanbul Çekmeköy'de Merkezi bulunan Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi başkanı Bülent Reisoğlu "Çekmeköy ve diğer bölgelerde açmış olduğumuz pazarımız hizmet verdiğimiz bölgelerin marka değerini her zaman arttırmıştır. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetini korumaktır.Çekmeköy Ulus Pazarı'nı herkes cumartesi günü olarak biliyor" dedi.

"KİMSE BİZİ İKNA ETMESİN HAKKIMIZI VERSİN"

Reisoğlu,"Biz kimseden farklı bir istekte bulunmuyoruz. Daha önceki yapmış olduğumuz resmi protokoller gereği verilen hakkımızın devamını istiyoruz. Bunu esnafımız istiyor, halk istiyor o zaman sorun nerede. Bu işler neden netlik kazanmadı. Biz bu konuda netiz. Hiç kimse bizi bu anlamda ikna etmeye çalışmasın" dedi.

Bölge halkı ve esnaf, "Çekmeköy Ulus Pazarı Cumartesi Günüme Dokunma" sloganıyla imza kampanyası başlattı.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reisoğlu,'Çekmeköy Ulus Pazarı'nı Herkes Cumartesi Günü Olarak Biliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement