BEÜ Rektörü Özer'den İHA'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BEÜ Rektörü Özer'den İHA'ya Ziyaret

BEÜ Rektörü Özer\'den İHA\'ya Ziyaret

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, İhlas Haber Ajansı Zonguldak Bölge Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

21.04.2014 16:25  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürlüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Hasan Özer ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, İHA Bölge Müdürü Özcan Aydın tarafından karşılandı. Rektör Özer, Üniversite'nin devam eden yatırımları, gelecek planları ve etkinlik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Şehir ve Üniversite arasında sağlam bir bağ olduğunu, üniversite olarak kentin her anlamda gelişimine katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydeden Özer, Zonguldak halkının da üniversitesine sahip çıktığını ifade etti. Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağırlık verdiklerini belirten Özer, Zonguldak'taki yerel ve ulusal medya kuruluşlarının kendilerine gösterdiği ilgi ve destekten memnun olduklarını aktardı. Faaliyetlerinin takip edilmesi ve medyaya servis edilmesinde İHA'nın kendileri için önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Özer, bu sebeple İHA Bölge Müdürü Özcan Aydın'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Aydın, İHA'nın kurulduğu 1993 yılından bu zamana gazeteciliğin evrensel kriterleri olan doğru ve objektif haberciliğe çok dikkat ettiğini söyledi. Türkiye genelinde bin 600'ün üzerinde abonesi olan İHA'nın, özellikle yerel medyanın haber tedarikçisi durumunda olduğunu anlatan Aydın, bunun kendilerine ayrı bir sorumluluk yüklediğini ifade etti. Bartın, Karabük ve Kastamonu illerinin bağlı olduğu Zonguldak bölgede, özellikle son bir yılda İHA'nın yaptığı kurumsal yenilikler hakkında bilgiler paylaşan Aydın, ziyaretinden ötürü Rektör Prof. Dr. Mahmur Özer'e teşekkür etti. Özer, ziyaretin anısına Aydın'a üniversite yayınları ve çeşitli hediyeler verdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BEÜ Rektörü Özer'den İHA'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement