Renkli Kalemler Projesi'nde 3.Dönem Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Renkli Kalemler Projesi'nde 3.Dönem Başlıyor

Yapı Kredi ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile TEGV etkinlik noktalarında yürütülen ve Şubat 2014'te hayata geçirilen "Renkli Kalemler" projesinin 3. dönemi başlıyor.

20.03.2015 13:30

Medyanın değerli isimlerinin koçluğunda farklı şehirlerde gerçekleştirilen ve her dönem sonunda çocukların kendi illerine ait haberlere yer verdiği gazeteleri kamuoyu ile paylaştığı proje, ilk kez 4 şehirde aynı anda düzenleniyor.

Çocukları okumaya ve düşünmeye teşvik eden ve medya okuryazarlığı konusunda bilinçli bireylerin yetişmesine destek olan projenin 3. dönemi TEGV'in Eskişehir, Antalya, İstanbul ve Şanlıurfa'daki Eğitim Parklarında gerçekleştirilecek.

Gazeteciliğin Alfabesi

Mart-Haziran aylarında düzenlenecek "Renkli Kalemler" projesinin 3.dönem çalışmalarına katkıda bulunacak gazeteciler Aslı Çakır, Beyza Özel, Elif Ergu, Ferruh Altun, Hakan Güldağ, Günseli Özen Ocakoğlu, Jale Özgentürk ve Özlem Yüzak olacak. Deneyimli gazetecilerin koçluğunda, çocuklar analitik düşünme yetilerini daha üst noktaya taşımayı öğrenecek. Toplamda 12 hafta sürecek çalışmalar kapsamında TEGV gönüllüleri de çocukların gazeteci koçlardan öğrendikleri bilgileri uygulamalarına yardımcı olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Renkli Kalemler Projesi'nde 3.Dönem Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement