Resim Sergisi Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Resim Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Resim Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Turgut Özal Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen resim sergisi Malatya Park AVM’ de 2 gün boyunca sergilendi.

05.05.2015 12:35

Turgut Özal Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen resim sergisi Malatya Park AVM' de 2 gün boyunca sergilendi. Yoğun ilginin gösterildiği sergide okulun Resim Öğretmeni Özlem Vurucu gözetiminde öğrenciler eserlerini sergilediler.

Açılışta konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, "Turgut Özal Anadolu Lisesi yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini yapmış oldukları bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ediyorum. Daha çok akademik başarıları ile gündeme gelen bu okulumuz, sosyal ve kültürel başarıları ile de dikkat çekmeye başladı. Başarılı öğrencilerimiz, aynı zamanda sosyal yönlerinin de güçlü olduğunu bizlere yapmış oldukları bu güzel sanatsal eserlerle gösterdiler" dedi.

Sergiye Yeşilyurt Kaymakamı Sayın Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Fatih Erdim ve Mehmet Akgül, Okul Aile Birliği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Sülü, Okul Müdürü Abdulbasit Özlük, çok sayıda daire amiri, okul yöneticileri ile öğrenci ve veliler katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Resim Sergisi Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement