Rizeliler'den Başbakan Erdoğan'a "Geçmiş Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Rizeliler'den Başbakan Erdoğan'a "Geçmiş Olsun" Ziyareti

Rize heyeti, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileğini iletti.

04.01.2012 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize heyeti, bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileğini iletti.

Rize Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ı Başbakanlık Merkez Bina'da ziyaret eden Rize heyetinin yaklaşık 2 saat burada kaldığı belirtildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve eski milletvekillerinden Abdulkadir Kart'tan oluşan heyetin Başbakan Erdoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulunduğu ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"Rize'nin sorunlarının konuşulduğu toplantıda, Ovit ve Güney çevre yolu ağırlık kazandı. Rize ile ilgili sorunlar ve çözüm yolları tek tek değerlendirilerek çözüm yolları arandı. Toplantıda ayrıca isminin hiçbir yere verilmesini istemeyen Erdoğan'ın memleketi olması nedeniyle Rize Üniversitesi'ne adının verilmesine olumlu bakmasından dolayı Rize heyeti olarak teşekkür edildi."

Açıklamada, Belediye Başkanı Bakırcı'nın, (Rizeli hemşehrileriniz sizi merak ediyor, gidince ne söyleyelim-) sorusunu da Başbakan Erdoğan, (memleketim ve hemşehrilerim benim moral kaynağım. En kısa zamanda birlikte olmayı arzuluyorum. Onlarla çok daha güçlüyüm. Hepsini hürmetle kucaklıyor ve selamlarımı gönderiyorum) şeklinde cevapladığı belirtildi.

- RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rizeliler'den Başbakan Erdoğan'a 'Geçmiş Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement