Roman Çocuklar Erkekliğe İlk Adımı Atacak - Son Dakika
Güncel

Roman Çocuklar Erkekliğe İlk Adımı Atacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Roman derneklerinin işbirliğiyle Kocaeli Fuarı'nda Roman çocuklara yönelik sünnet şenliği gerçekleştirilecek.

04.09.2015 09:25

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Roman dernekleriyle birlikte 5 Eylül Cumartesi günü Kocaeli Fuarı'nda toplu sünnet şenliği gerçekleştirecek. Sünnet Şenliği sonrasında Seka Park Uçurtma Tepesi'nin bulunduğu alanda ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Kocaelililerle buluşacak.

SÜNNET KIYAFETLERİ İLE KORTEJ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan sünnet şenliği, saat 14.00'te Merkez Bankası'nın önünden başlayacak kortej yürüyüşü ile start alacak. Yürüyüşte çocukların aileleri de yer alacak.

LUNAPARKTA EĞLENCE

Roman sünnet çocukları, Yürüyüş Yolu'nu takiben Mimar Sinan Köprüsü'nü geçerek Kocaeli Fuarı'na kadar yürüyecek. Çocuklar kortej yürüyüşünden sonra Kocaeli Fuarı içerisinde bulunan Lunapark'ta gönüllerince eğlenecek.

NİHAT HATİPOĞLU, SEKAPARK'TA

Çocuklar, Sekapark alanında kurulan oyun alanlarında gönüllerince eğlenecek. Sünnet şenliğinde Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okunacak. Ardından ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu tarafından, Seka Park Uçurtma Tepesi alanında sohbet gerçekleştirilecek. Roman çocukların sünneti, İzmit Seka Devlet Hastanesi ve Kandıra Devlet Hastanesi'nde yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Roman Çocuklar Erkekliğe İlk Adımı Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement