Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Yozgat'ta - Son Dakika
Politika

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Yozgat'ta

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Yozgat\'ta

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunu açtı.

05.03.2014 19:08

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosunu açtı.

Seçim irtibat bürosunun açılışına, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın yanı sıra Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak, Saadet Partisi Akdağmadeni Belediye Başkan Adayı Ekrem Demirel, Partililer ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, her seçim önemli ama bu seçim daha önemli olduğunu belirterek, "Sizler Türkiye İslam birliğimi kurmalı yoksa haç birliğine mi girmelidir. Zinayı serbest bıraktılar. Zinaya hayır diyorsanız Saadet Partisi İslam birliğine evet haçlı birliğine hayır diyorsanız Saadet Partisi. Domuz kasaplık hayvan grubuna alındı. Domuz etine hayır diyorsanız Saadet Partisi. Evimizin önündeki caddelerdeki arabalarımız yabancı siz ruhsatlara bakmayın, ecdadımız, Osmanlı torunları kendi arabasını yapmakta aciz midir. Elbette yapabilir. Neden yapılmıyor. Gövde bizim ama baş bizim değil, eğer, temiz toplum, temiz yönetim, temiz siyaset, istiyorsanız adres bellidir, Saadet Partisi. 2009 seçimlerinden bu yana tam bin 522 belediye başkanı yolsuzluktan, usulsüzlükten rüşvetten soruşturma geçirdi. Meclis çalıştığı gün, Türkiye daha bir geriliyor, meclis çalışmadığı gün ülke daha bir sakin, aziz milletimiz daha huzurlu oluyor. Milli görüşün olmadığı yerde huzur barış saadet olamaz. Saadet Partisi olarak belediyeyi kazandığımızda belediye kapısına 'rüşvet alanda verende melundur' yazısını yazmıştık. Milli görüş benimseyen ne bakan nede belediye başkanı usulsüzlük yapmamıştır. Dünyada Mısır'da, Irak'ta, Somali'de, Suriye'de Müslümanların kanı akıyor. Bunun için İslam birliğini kuralım ve Müslümanların kanı akmasın" dedi.

Konuşmaların ardından, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi Akdağmadeni Seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Yozgat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement