Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun ziyaretleri - - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun ziyaretleri -

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Birbirimizi daha çok sevmeye, birbirimize daha çok değer vermeye ihtiyacımız var" dedi.

27.03.2014 20:54

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Birbirimizi daha çok sevmeye, birbirimize daha çok değer vermeye ihtiyacımız var" dedi.

Müezzinoğlu, Gaziemir'de Seydiköylüler Derneği'ni ziyaretinde, Gümülcine'nin Kozlukebir köyünde dünyaya geldiğini, 1986 yılında da Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu belirtti.

Şu anda Sağlık Bakanlığı görevini yürüttüğünü söyleyen Müezzinoğlu, "Bunları anlatmamın bir nedeni var. Öncelikle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e şükran borcumuz var. Bu millete bizi bağrına bastığı için teşekkür borcumuz var. İnşallah bu borçları ödeyerek bir ömür sürmeyi Allah bize nasip eder" diye konuştu.

Türkler'in Balkanlar'daki son 100 yıllık tarihinin acı, sıkıntı, sorun, göç ve kayıplarla dolu olduğunu anlatan Müezzinoğlu, "Ama ona rağmen geleceğe umutla bakabildiğimiz bir anavatanımız, Türkiye Cumhuriyeti Devleti var" dedi.

Büyük Önder Atatürk'ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkabilmek için çalıştıklarını kaydeden Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Birbirimizi daha çok sevmeye, birbirimize daha çok değer vermeye ihtiyacımız var. Birlikten güç doğar anlayışına ihtiyacımız var. Birbirimizi kucaklayan, ayrıştıran, dışlayan değil, çatıştıran değil, geleceğe umutla bakan bir anlayışa ihtiyacımız var. Ülke olarak inşallah birlik ve beraberliğimizi güçlendireceğiz. Yerel seçim atmosferindeyiz. Genci, aileyi, kadını, engelliyi ve şehri düşünen yerel yönetim anlayışına sahip çıkmalıyız."

Daha sonra Gaziemer'deki kahvehaneleri ziyaret eden Müezzinoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu\'nun ziyaretleri -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun ziyaretleri - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement