Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Türkiye'de Eyalet Sistemi Söz Konusu Değil (2) - Son Dakika
Güncel

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Türkiye'de Eyalet Sistemi Söz Konusu Değil (2)

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Türkiye\'de Eyalet Sistemi Söz Konusu Değil (2)

Kadın KOLLARI KONGRESİNE KATILDI Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından Tekirdağ'da partisinin Kadın Kolları olağan kongresine katıldı.

22.02.2015 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadın KOLLARI KONGRESİNE KATILDI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki ziyaretlerinin ardından Tekirdağ'da partisinin Kadın Kolları olağan kongresine katıldı. Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki kongrede konuşan Müezzinoğlu, Şah Fırat Operasyonu sırasında kaza sonucunda hayatını kaybeden şehit Başçavuş Halit Avcı'nın ailesine başsağlığı dileyerek, "Gece itibarı ile Süleyman Şah türbemize yapılan operasyon sürecinde şehit olan askerimize rabbim rahmet eylesin. Ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu ülkenin ay- yıldızlı bayrağı için, şehit olanlardan Rabbim razı olsun diyorum. İnşallah bu ay- yıldızlı bayrağın hem ülkemizde hem dünyanın farklı yerlerinde çok güçlü dalgalanması emek veren, alın teri dökenlerden de rabbim razı olsun. Bizleri de onlardan biri olmayı nasip eylesin. Şimdi buraya gelirken yolda Başbakanımızın özel kalemi aradı. Şehit olan askerimizin eşi hamileymiş. Ben hamile eşine sabırlar diliyorum. İnşallah sağlıklı bir evlat doğurmasını Rabbim nasip etsin. Ambulans uçakla Trabzon'a götürülmesini söyledi. Lafı olmaz. Ambulans uçak her zaman hamile kadınlarımızın emrinde, insanımızın emrinde" dedi.

'TATLI SU BALIĞI DEMOKRATLARI'

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, daha önceki yerel seçimlerde başörtülüleri aday gösterdikleri için eleştirenlerin şimdi başörtülü kadın fotoğraflarıyla seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, "Başörtülüler 'Belediye meclisi toplantılarını izlemeye dahi gelemez' dediler. Sizi gidi tatlı su balığı demokratları sizi, şimdi kalkmışlar seçim otobüslerine başörtülü kadınlarımızın fotoğrafını koyuyorlar utanmadan, sıkılmadan" dedi.

'NEDEN HAYRETE DÜŞÜYORSUNUZ?'

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayetine de değinen Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, sağlıklı aile yapısını bozmaya çalışanların olduğunu ifade ederek, "Sağlıklı aileler yoksa en çok onun için uğraşıyorlar. Sağlıklı aileyi bu milletin aile düzenini bozmaya çalışıyorlar. Güçlü aile yapısını bozmaya çalışıyorlar. Sonrada Özgecan kardeşlerimiz gibi insanlık dışı, hayvani duygular dışı, katliamlar 'Ah bu katliamlar nasıl olur?' diye yine konuştular. Bir insana, insani değerleri vermezsen, bir insana milli değerleri vermezsen, bir insana manevi değerleri vermezsen, bir insana İslami değerleri vermezsen, o insandan hayvanın bile yapamayacağı canilikleri beklerken niye hayrete düşüyorsun?" dedi.

Sağlık Bakanlığı'nın 2 yıl önce bağırsaklarındaki gardner sendromu hastalığı nedeniyle Amerika'ya gönderdiği ve tedavisi süren Refiye Yılmaz, kongrede Bakan Müezzinoğlu'nun yanına gelerek bir süre sohbet etti. Açılış konuşmalarını dinleyen Bakan Müezzinoğlu daha sonra salondan ayrılarak karayoluyla İstanbul'a hareket etti. - Ezzinoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Türkiye'de Eyalet Sistemi Söz Konusu Değil (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement