Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Açıklaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Açıklaması

15 Temmuz gününden bu yana tüm imkanlarını seferber ederek 27 gün boyunca nöbet tutan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman emrindeyiz” dedi.

11.08.2016 16:20

15 Temmuz gününden bu yana tüm imkanlarını seferber ederek 27 gün boyunca nöbet tutan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman emrindeyiz" dedi.

Türkiye'nin tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz günü Gaziantep Demokrasi Meydanı'na ekibiyle birlikte ilk gelenler arasında yer alan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 27 gün boyunca belediyedeki asli görevinin yanı sıra Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlarla birlikte nöbet tuttu. Milli İrade için nöbet tutan vatandaşlara belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu her daim Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduğunun mesajını verdi.

"Dünyada bir ilk olmuştur"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, darbeye karşı olan mücadeleyi İslam aleminin kazandığını belirterek, "15 Temmuzdan bu yana halkımızla birlikte nöbet tuttuk. Ülkemizi parçalamaya dönük, darbeye karşı milletimiz dünyada ilk defa darbecilere darbe yaparak, kendi iradesine sahip çıktı ve söz benimdir dedi. O gün bugündür de meydanları boş bırakmadı. Aynen Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, ecdadımız Çanakkale'de nasıl yedi düvele karşı mücadele ettiyse, yine Gaziantep'te ecdadımız İngilizlere ve Fransızlara karşı mücadele vererek 6317 şehit verdiyse, bizlerde o ecdadın torunları olarak, milletimiz tanklara, toplara, uçaklara karşı imanlı göğüslerini siper ederek 50 kiloluk bedenleriyle 50 tonluk tankları durdurdu. İman çeliğe karşı galip geldi. Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın emrindeyiz. Burada kazanan millet olmuştur. Kaybeden de ABD, Mısır ve Batı Dünyası olmuştur" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement