Samani'den Cumhurbaşkanını Eleştiren Medyaya Sert Sözler - Son Dakika
Yerel

Samani'den Cumhurbaşkanını Eleştiren Medyaya Sert Sözler

Samani\'den Cumhurbaşkanını Eleştiren Medyaya Sert Sözler

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde Killik, Ahırtaş ve Ekşili mahallelerini ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçe Koordinatörü Nurettin Tursun ile birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

21.05.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Killik, Ahırtaş ve Ekşili mahallelerini ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı İlçe Koordinatörü Nurettin Tursun ile birlikte vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

İlçede kahve toplantılarında halkla buluşan AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani, AK Parti iktidarının 13 yılda tarımdan sağlığa, eğitimden alt yapıya kadar pek çok konuda sayısız yatırım yaptığını ve istikrarın devamı için ekonomi politikaları geliştirdiğini söyledi.

AK Parti'nin ülkenin yarını bir yana 2023, 2053, 2071 hedeflerinin bile hazırlandığını ve ülkeyi geleceğe taşıdığını söyleyen Samani, bu çalışmaları çekemeyenlerin ise tüm bunların mimarı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çirkince saldırdığını ifade etti. Samani bazı medya gruplarına yönelik eleştirilerde bulunarak, "Geçmişte dönemin Başbakanı'nı pijamayla karşılayan medya patronları şimdi gazetelerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Mursi üzerinden akıllarınca mesaj gönderip, 'O da yüzde 52 ile iktidar oldu ama şimdi idama mahkum edildi' diyorlar. 'Senin de sonun bu olur' diyorlar. Çünkü artık pijamayla Başbakan karşılayamıyorlar. Dertleri, sıkıntılar bu" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Samani'den Cumhurbaşkanını Eleştiren Medyaya Sert Sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement