Şamil Tayyar'dan Dikkat Çeken Mesaj; Bu Kritik Süreçte Serbest Bırakılması CIA'nın Bir Hamlesidir... - Son Dakika
Güncel

Şamil Tayyar'dan Dikkat Çeken Mesaj; Bu Kritik Süreçte Serbest Bırakılması CIA'nın Bir Hamlesidir...

Şamil Tayyar\'dan Dikkat Çeken Mesaj; Bu Kritik Süreçte Serbest Bırakılması CIA\'nın Bir Hamlesidir...

"ışid, CİA'NİN TRUVA ATIDIR" AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Türkiye'nin Musul Konsolosluğu çalışanlarının Türkiye'ye getirilmesine dair attığı Tweetler'e yenilerini ekledi.

20.09.2014 12:53

"ışid, CİA'NİN TRUVA ATIDIR"

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Türkiye'nin Musul Konsolosluğu çalışanlarının Türkiye'ye getirilmesine dair attığı Tweetler'e yenilerini ekledi. 'Zorunlu açıklama' ibaresi ile başlayan 6 Tweet yazan Tayyar şu mesajları paylaştı:

"Zorunlu açıklama 1- twitlerim hem paralel yapı hem içimize sızmış ne olduğu belirsiz kişiler tarafından istismar edildi 2- IŞİD, CIA'nin truva atıdır. Kurtarma operasyonu çatışmasız başarıyla sonuçlanıyorsa CıA operasyona engel olmamış demektir 3- Twitterimdeki CıA hamlesi ifadesi, CıA'nin IŞİD'e yönelik operasyondaki rezervini kaldırmasına dair tanımlamadır 4- Nitekim ABD'yi köşeye sıkıştıran hükümet ve MİT vurgusuyla bu tanımlama açıkça ifade edilmiştir 5-Elbette operasyon MİT (yerli) menşelidir, arkasında güçlü bir siyasi irade vardır 6-Şimdi herkes evine.."

Tayyar en son yayınladığı 6 mesajdan önce şu mesajları paylaşmıştı;

-1Türkiye'ye getirilen diplomatlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, hepimizin gözü aydın 2- IŞİD operasyonuna Türkiye'nin katılmama gerekçelerinden biri rehinelerdi. Bu kritik süreçte serbest bırakılması CIA'nın bir hamlesidir 3-Türkiye ile IŞİD arasında irtibat kuran geri zekalılar herhalde yeni oyunu farketmiştir. 4- IŞİD tuzağına sazan gibi atlamayıp ABD'yi köşeye sıkıştıran ve diplomatları kurtaran hükümetimiz ve MİT'i kutluyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şamil Tayyar'dan Dikkat Çeken Mesaj; Bu Kritik Süreçte Serbest Bırakılması CIA'nın Bir Hamlesidir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement