Şampiyonluk Ödülünü Soma'ya Bağışladılar - Son Dakika
Yerel

Şampiyonluk Ödülünü Soma'ya Bağışladılar

Şampiyonluk Ödülünü Soma\'ya Bağışladılar

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasında birinci olduktan sonra kendilerine armağan edilen altınları Soma’ya bağışlayan Elbistanlı köy çocuklarını konuk etti.

29.06.2014 09:32

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasında birinci olduktan sonra kendilerine armağan edilen altınları Soma'ya bağışlayan Elbistanlı köy çocuklarını konuk etti.

Elbistan ilçesine bağlı Altınova Şehit Bayram Demirci Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ejder Nacaroğlu'nun nezaretinde Piazza'ya gelen 22 öğrenci, buz pistinde paten kaydılar, Crazy game bowling salonunda bowling oynadılar ve hep birlikte neşe içinde yemek yediler.

"Altın Yürekli" öğrencileri konuk eden Rönesans Eğitim Vakfı'na teşekkür eden Beden Eğitimi öğretmeni Ejder Nacaroğlu, aynı yarışmada geçen yıl Türkiye üçüncüsü olduklarını hatırlatarak, "Bu yıl daha çok çalıştık şampiyon olduk. İlk kez bir köy ortaokulu şampiyon oluyor. Bu bizim için onur verici" dedi.

Öğrencilerinin şampiyonluk için sponsorların kendilerine armağan ettiği birer altını Soma'ya bağışladığını hatırlatan Nacaroğlu, "Onların bu güzel yüreklerinin sesini duyan Piazza yöneticileri bizi buraya davet etti" dedi.

Öğrencilerini kıt imkanlarla şampiyonaya hazırladığını anlatan Nacaroğlu, sponsorlarına da teşekkür ederek, amaçlarının köy okulundan milli takıma hentbolcu kazandırmak olduğunu kaydetti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonluk Ödülünü Soma'ya Bağışladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement