Samsung'un Katlanabilir Ekranlı Telefonları Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika
Teknoloji

Samsung'un Katlanabilir Ekranlı Telefonları Ne Zaman Geliyor?

Samsung\'un Katlanabilir Ekranlı Telefonları Ne Zaman Geliyor?

Samsung, katlanabilir ekranlı akıllı telefonlarını ne zaman çıkaracağını açıkladı.

19.11.2014 20:12
Emre Çetinkaya - -

IDC'nin son raporlarına göre, Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un pazar payı 2013'ün ikinci çeyreğinde %32.2 iken, 2014'ün aynı döneminde %24.9'a kadar geriledi. Bunun başlıca sebebi olarak ise Çinli üreticilerin son yıllardaki büyük atağı olarak gösteriliyor. Ancak Samsung, bu gerilemenin ardından pazar payını arttırmak için farklı arayışlar içerisinde.


Bu anlamda geride bırakmak üzere olduğumu 2014 yılında oldukça yenilikçi fikir ve ürünlerle karşımıza çıkan Samsung, son olarak Note 4'ün yenilikçi versiyonu Note 4 Edge ile karşımıza çıkmıştı. Ancak görünüşe göre Samsung, bunlarla da yetinmeyecek.


New York'ta düzenlenen Samsung Yatırımcı Forumu 2014 etkinliğine katılan Samsung Display'in strateji ekibinde başkan yardımcılığı görevini yürüten Lee Chang-hoon, "2015 yılının sonuna kadar aylık 30.000 ile 40.000 adet katlanabilir ekran üretim kapasitesine ulaşacağız" dedi.


Görünen o ki Samsung, 2016 yılı ile birlikte bükülebilir ekranlara sahip akıllı telefonlarını piyasaya sunmaya başlayacak. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Samsung'un Katlanabilir Ekranlı Telefonları Ne Zaman Geliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement