Sanatçı Murat Göğebakan'ın Vefatı - Son Dakika
Güncel

Sanatçı Murat Göğebakan'ın Vefatı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım, "Murat Göğebakan, genç yaşta aramızdan ayrıldı." dedi.

31.07.2014 14:42  Güncelleme: 14:48

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Binali Yıldırım, sanatçı Murat Göğebakan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Bize düşen onun hatıralarını yaşatmaktır. Onun genç ömrüne sığdırdığı eserleri gelecek nesillere aktarmalıyız" dedi.

Yıldırım, Medipol Mega Üniversitesi Hastanesi'ne gelerek, Göğebakan'ın yakınlarına başsağlığı diledi.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Yıldırım, Murat Göğebakan'ın bir süredir tedavi gördüğünü hatırlatarak, "Çok sevdiğimiz, değerli kardeşimiz Hakk'ın rahmetine kavuştu. Genç yaşta aramızda ayrıldı. Milletin gönlüne taht kuran Murat kardeşimize rahmet diliyoruz, evlatlarına, yakınlarına sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Murat kardeşimizi çok özleyeceğiz. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kısa bir süre önce Göğebakan'ı evinde ziyaret ettiğini ve sohbet etme imkanına kavuştuğunu anlatan Yıldırım, Erdoğan'ın bir aksilik olmazsa yarın cenaze törenine katılacağını bildirdi.

Binali Yıldırım, "Üzgünüz. Mukadderat diyoruz. Her canlı ölümü tadacak. Bize düşen onun hatıralarını yaşatmaktır. Onun genç ömrüne sığdırdığı eserleri gelecek nesillere aktarmalıyız" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sanatçı Murat Göğebakan'ın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement