Saruhanlı'daki Yeni Köprü Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı'daki Yeni Köprü Hizmete Açıldı

Saruhanlı\'daki Yeni Köprü Hizmete Açıldı

Saruhanlı’ya bağlı Sarıçam ve Paşaköy mahalleleri sınırları içinden geçen Deliçay üzerine, Saruhanlı Belediyesi’nin desteğiyle yöre halkı tarafından yaptırılan köprü törenle hizmete açıldı.

29.09.2014 10:53

Saruhanlı'ya bağlı Sarıçam ve Paşaköy mahalleleri sınırları içinden geçen Deliçay üzerine, Saruhanlı Belediyesi'nin desteğiyle yöre halkı tarafından yaptırılan köprü törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Yaralı burada yaptığı konuşmada, projesi geçen yıl Manisa İl Özel İdaresi Etüt ve Projeler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yeni Köprü'nün 15 Haziran 2014'te yapımına başlandığını belirtti. Çaltepe Mahallesi'nde ikamet eden Orhan ve Mehmet Kurşun'un yapımına öncülük ettiği Yeni Köprü'nün yaklaşık 55 bin liraya mal olduğunu ifade eden Yaralı, "Belediyemizin de araç ve malzeme desteği verdiği köprüyü bugün hizmete açıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

AK PArti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, 6 metre genişliğinde ve 8 metre uzunluğunda olan köprünün bu yörede yaşayan vatandaşlar tarafından örnek bir dayanışma içerisinde yaptırılmasının takdire şayan olduğunu kaydetti. Köprünün hizmete girmesiyle Gökbel, Sarıçam, Çaltepe, Sarısığırlı, Hatıplar, Şatırlar ve Aydınlar mahallesinden Tilkiköy ile Tepecik mahallesine ulaşımın daha rahat sağlanacağını dile getiren Tanrıverdi, aynı zamanda arazi ulaşımını da kolaylaştıracak olan köprünün bu bölgede önemli bir görevi üstlenmiş olacağını söyledi.

Köprünün yapımına öncülük eden Orhan Kurşun'un teşekkür konuşmasının ardından toplu halde kurdele kesilerek Yeni Köprü hizmete açıldı. Daha sonra davetlilere pilav ve ayran ikram edildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı'daki Yeni Köprü Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement