Seçim Başarısını Teknede Kutladılar - Son Dakika
Yerel

Seçim Başarısını Teknede Kutladılar

Seçim Başarısını Teknede Kutladılar

AK Parti Menderes Gençlik Kolları, yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edilen başarıyı tekne turu ile kutladı.

24.08.2014 10:35  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Menderes Gençlik Kolları, yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edilen başarıyı kutladı. AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık ve Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da tekne turunda gönüllerince eğlenen gençlerin kutlamasına katılım gösterdi.

Menderes'te yerel seçimlerin kazanılması ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'ne çıkması sebebiyle AK Parti Menderes Gençlik Kolları, başarılarını düzenledikleri tekne turuyla kutladı. Etkinliğe AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Menderes Belediye Başkan Bülent Soylu, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre ve ilçe yönetimi katılım gösterdi.

"BUGÜN BİZİM GÜNÜMÜZ"

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ter döken gençlere teşekkür ederek, " Hem yerel seçimde hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde canla başla çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Menderes'te yerel seçimde kazandığımız başarının ardından durmak bilmeden çalışmalarımızı Cumhurbaşkanlığı için sürdürdük. Bu çalışmalarda en çok iş genç arkadaşlarımıza düştü. Emeğimizin hakkını da alarak Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturttuk. Yakaladığımız başarıların bir ödülü olarak Menderes'teki genç arkadaşlarımızla birlikte tekne turunda bir araya geldik. Keyifli ve motive edici bir gün geçirdik" dedi.

GENÇLERE TEŞEKKÜR

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ise, gençlerin azimli çalışması sonunda başarının yakalandığını ifade ederek, " Yerel seçimde partimizin gençleri ile gece demeden gündüz demeden çalışarak Menderes'i AK Parti belediyeciliği ile ilk kez tanıştırdık. Gençlerimiz bu başarının ardından Cumhurbaşkanlığı için çalışmalarını sürdürdü. Onların gönülden verdiği emekler sonunda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na taşıdık. Gençlerimizin bizlere yaşattığı başarıların kutlaması olarak tekne turunda onlarla birlikte olduk. Hem seçimlerin yorgunluğunu attık hem de gelecekteki çalışmalar için motive olduk. İnşallah gençlerimizin desteği ile Menderes'i de yeni yüzüne taşıyacağız. Modern Menderesi ilçemizin gençleri ile hep birlikte inşa edeceğiz " diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seçim Başarısını Teknede Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement