Şehir Tiyatrosu'ndan Kahkaha Tufanı - Son Dakika
Güncel

Şehir Tiyatrosu'ndan Kahkaha Tufanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Her Yerde Tiyatro' projesi kapsamında, 'Geçmiş Zaman Olur ki…' oyununu ilçelerde sahnelemeye devam ediyor.

01.09.2014 14:43  Güncelleme: 14:59

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Her Yerde Tiyatro' projesi kapsamında sahnelediği 'Geçmiş Zaman Olur ki…' adlı oyununu ilçelerde sahnelemeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, tiyatroya gitme olanağı bulunmayan çevre yerleşimlerde yaşayan vatandaşları tiyatro ile tanıştırmak ve şehirle kültürel bağı güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen 'Her Yerde Tiyatro' projesi kapsamında, 'Geçmiş Zaman Olur ki…' adlı oyununu kent merkezine uzak yerleşimlerde sahnelemeye devam ediyor. Oyunun sahnelendiği her yerde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Şehir Tiyatrosu, geleneksel Türk Tiyatrosu metinlerinden derlenen 'Geçmiş Zaman Olur ki' ile bir kez daha sanatseverlerle buluşuyor. Usta sanatçılar, Göynükbelen ile başladıkları yaz turnesinin 3. turunda, Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Çaltılıbük'te ve Nilüfer'de Konaklı'da da sahneye çıktı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören sanatçılar, izleyicilerin yaz keyfine de kahkahalarla renk kattı. Şehir Tiyatrosu'na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kendilerini tiyatroyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür etti. Şehir Tiyatrosu sanatçıları, turne kapsamında, 3 Eylül'de Mudanya Mürsel'de, 4 Eylül'de Mirzaoba'da, 5 Eylül'de Gemlik'te, 6 Eylül'de Gürsu'da, 10 Eylül'de Kestel'de, 11 Eylül'de Gemlik Açık Cezaevi'nde ve 12 Eylül'de de Osmangazi Armutköy'de vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şehir Tiyatrosu'ndan Kahkaha Tufanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement