Şehit Annesi 'Yılın Annesi' Seçildi - Son Dakika
Yerel

Şehit Annesi 'Yılın Annesi' Seçildi

Şehit Annesi \'Yılın Annesi\' Seçildi

Bir beyaz eşya firmasının her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Yılın annesi’ yarışması sonuçlandı.

09.05.2016 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir beyaz eşya firmasının her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği 'Yılın annesi' yarışması sonuçlandı. Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesiyle şehit olan 28 yaşındaki uzman onbaşı Ulaş Açıkgöz'ün Annesi Kaniye Açıkgöz, Yılın Annesi seçildi.

Yarışmanın bu yıla ait sonuçlarına göre Çanakkale'de ilinde 'Yılın Annesi' ödülü Kaniye Açıkgöz'e verildi. Açıkgöz'e, Biga'da Beko bayisinde düzenlenen törenle Beko Bulaşık Makinesi hediye edildi.

Biga Beko Bayisi ve Sezerler Mobilya Yetkilisi Tuncay Sezer, "Mardin Nusaybin İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin bir binaya tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesiyle şehit olan askerlerden 28 yaşındaki uzman onbaşı Ulaş Açıkgöz'ün annesi Kaniye Açıkgöz'ü yılın annesi seçerek hediyesini taktim ettik. Şehit annemize tekrar başsağlığı diliyor, anneler günü kutluyoruz" dedi. Şehit Annesi Kaniye Açıkgöz, "Dünyaları verseler yine de oğlumun yerini dolduramaz. Ama yine de teşekkür ederim. Tüm Annelerin Anneler Günü Kutlu olsun" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Annesi 'Yılın Annesi' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement