Şehit Ateşi Bayburt'a Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehit Ateşi Bayburt'a Düştü

Şehit Ateşi Bayburt\'a Düştü

BAYBURT (İHA) – Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ömür Erbay’ın Bayburt’taki baba ocağında yas hakim.Erzurum’dan özel görevle Cizre’ye giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan evli ve bir çocuğu bulunan Özel Harekat Polisi Ömür Erbay’ın (29) Bayburt Arpalı’daki baba ocağına acı haber verildi.

19.01.2016 22:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAYBURT (İHA) – Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Özel Harekat Polisi Ömür Erbay'ın Bayburt'taki baba ocağında yas hakim.

Erzurum'dan özel görevle Cizre'ye giden ve teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan evli ve bir çocuğu bulunan Özel Harekat Polisi Ömür Erbay'ın (29) Bayburt Arpalı'daki baba ocağına acı haber verildi. Acı haberi aileye, Bayburt Emniyet Müdürü İsa Kayacan ve Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi ulaştırdı. Oğullarının şehit olduğunu öğrenen Neşe ve Turgut Erbay çifti gözyaşı döktü. Şehit polis Ömür Erbay'ın Erzurum'da kaldıkları Çat Yolu üzerindeki Özel Harekat Şube Müdürlüğü lojmanlarında kalan eşi Şeyma Erbay ise yakınları tarafından şehidin ailesinin yanına götürüldü. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Ateşi Bayburt'a Düştü - Son Dakika


Advertisement